Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Φάουλ πριν το πέναλτι στον Βαλμπουενά, αλλά... – Δεν έδωσε πέναλτι του Αστέρα στην Τούμπα" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-01-19 23:13:00

"Φάουλ πριν το πέναλτι στον Βαλμπουενά, αλλά... – Δεν έδωσε πέναλτι του Αστέρα στην Τούμπα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Φάουλ πριν το πέναλτι στον Βαλμπουενά, αλλά... – Δεν έδωσε πέναλτι του Αστέρα στην Τούμπα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι σχολίασε ο Βαρούχας για τις επίμαχες φάσεις Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Πολλές ήταν και πάλι οι αμφισβητούμενες φάσεις σε Γ. Καραϊσκάκης και Τούμπα, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε 4-2 τον Άρη και ο ΠΑΟΚ 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις στην «Αθλητική Κυριακή» ανέφερε μεταξύ άλλων για το Ολυμπιακός – Άρης πως «στο 37ο λεπτό στο γκολ του Άρη για το 2-1, εξέχει το σώμα του σκόρερ Ρόουζ και ότι είναι οφσάιντ», αλλά πρόσθεσε πως «είναι δύσκολη φάση».

Από εκεί και πέρα, σημείωσε πως στο πέναλτι για το 4-1, «υπάρχει φάουλ στην αρχή της φάσης και δεν το έδωσαν από το VAR, γιατί δεν έπρεπε να γυρίσουν τη φάση τόσο πίσω. Υπάρχει όμως παράβαση, αφού ο Βέλεθ κάνει πέναλτι και με τα πόδια και με  τα χέρια».

Τέλος, για το ακυρωθέν γκολ του Άρη σχολίασε: «Στο γκολ που ακυρώνεται του Άρη στον Λάρσον, είναι οφσάιντ, αλλά υπάρχει και λάθος από τη γραμμή που έδειξαν. Πάντως είναι οφσάιντ».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Από εκεί και πέρα, για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέφερε πως «στο γκολ του ΠΑΟΚ στο 1-0, όντως ο Λημνιός είχε πατήσει κι είχε κουνήσει την μπάλα, στο φάουλ από το οποίο ξεκινάει η φάση με τον Βιεϊρίνια και κανονικά μέτρησε μέσω του VAR».

Επίσης, τόνισε πως μετά το 1-0 υπάρχει πέναλτι που δεν έδωσε στον Αστέρα. «Είναι λάθος του Σκουλά, πέναλτι και κίτρινη κάρτα του Αουγκούστο». Αντίθετα, στις καθυστερήσεις του ματς σημείωσε δεν υπάρχει πέναλτι σε χέρι του Σφιντέρσκι, καθώς έχει τραβήξει τα χέρια του.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:


***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο Γ. Καραϊσκάκης με ΠΑΟΚ - Απίστευτο τι φώναζαν οι οπαδοί - Τον... έριξαν κατηγορία (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags