Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νίκος Βαμβακούλας: Ο παλαίμαχος άσος σχολίασε το ντέρμπι με τον Άρη και όχι μόνο!
| 2020-01-20 13:00:00

"Δεν έχει θέμα για 50 εκατ. ο Μαρινάκης - Ρεάλ-Μπαρτσελόνα για Τσιμίκα"! Αποθέωση Σουντανί

του Γιώργου Κτενά
"Δεν έχει θέμα για 50 εκατ. ο Μαρινάκης - Ρεάλ-Μπαρτσελόνα για Τσιμίκα"! Αποθέωση Σουντανί

Κορυφαία ανάλυση στο sportdog από τον Νίκο Βαμβακούλα.

Ολυμπιακός - Νίκος Βαμβακούλας: Ο παλαίμαχος άσος σχολίασε το ντέρμπι με τον Άρη και όχι μόνο!

Στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς αλλά και σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας των Ερυθρόλευκων αναφέρθηκε ο παλαίμαχος άσος στο sportdog!

"Και εναντίον του ΠΑΟΚ έπαιξε ανοιχτά - Στο χέρι του Ολυμπιακού η πώληση Τσιμίκα"

"Ο Άρης ήρθε στο Καραϊσκάκη για να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, ανοιχτά, όπως έκανε και εναντίον του ΠΑΟΚ. Είναι διαφορετικό να παίζει μια ομάδα επιθετικά και διαφορετικό να παίζει με αντεπιθέσεις. Ο Άρης απέδειξε ότι είναι καλή ομάδα, ο κόσμος ευχαριστήθηκε γκολ και νομίζω ότι δίκαι βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται", ήταν το αρχικό σχόλιο του παλαίμαχου άσου στο sportdog.

Χθες είδαμε έναν πολύ καλό Τσιμίκα (φυσικά όχι μόνο αυτόν), που δείχνει να κλείνει τα αυτιά στις Σειρήνες από κορυφαίες ομάδες του εξωτερικού.

"Κοιτάζει τη δουλειά του μέσα στο γήπεδο και καλά κάνει. Μπορεί να ακούγεται το όνομά του ακόμα και για τη Μπαρτσελόνα ή τη Ρέαλ, αλλά έχει δουλέψει και το αξίζει να συμβαίνει αυτό. Αλλά εξαρτάται από τη διοίκηση του Ολυμπιακού τι θα κάνει με την περίπτωσή του. Αγωνιστικά είναι πολύ καλός. Όπως και ο Βαλμπουενά ήταν χθες πολύ καλός, έδειξε ότι έχει ποιότητα".

"Για αυτό δεν πουλάει όσο-όσο - Να πάρουν πρωτάθλημα για να παίξουν Ευρώπη"

Στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού κυριαρχεί το όνομα του Ποντένσε, καθώς υπάρχουν ρεπορτάζ που κάνουν λόγο ακόμα και για πρόταση που αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ.

"Αν ήταν άλλη ομάδα που είχε αυτούς τους παίκτες, δεν θα υπήρχαν αυτά τα ποσά. Ο Ολυμπιακός αφενός παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφετέρου δεν έχει οικονομικό θέμα για να τους δίνει φθηνά. Ο Μαρινάκης δεν έχει πρόβλημα για 10, 20, 50 εκατ. ευρώ. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες και δεν τους δίνει όσο-όσο. Ψωνίζει από το ράφι και όχι από το καλάθι, για αυτό και μετά πουλάει ακριβά. Έδωσε τόσα λεφτά για να πάρει τον Ποντένσε, για να πάρει τον Σα, για να πάρει τον Σεμέδο. Όταν δίνεις τόσα χρήματα, θα σου φέρουν και εσένα πίσω χρήματα αυτοί οι ποδοσφαιριστές. όταν κάνει κρύο και βάζεις τα χέρια σου στην τσέπη όμως, δεν θα πάρεις τίποτα".

Εκτός από τις πωλήσεις υπάρχει ανοιχτό θέμα στον Ολυμπιακό και για το ενδεχόμενο ενίσχυσης. Ποια είναι η δική σας άποψη;

"Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη είτε εντός είτε εκτός έδρας, μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα. Αλλά την ίδια θέληση και πάθος πρέπει να δείχνουν και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες ότι για να παίζουν στην Ευρώπη, θα πρέπει να κερδίζουν το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Οπότε αν τα δίνουν όλα, θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ρόστερ για να αντεπεξέλθει και χωρίς μεταγραφές. Υπάρχει και ο Σουντανί που είναι πολύ καλός, επιστρέψαν ο Φορτούνης, ο Λάζαρος, υπάρχουν λύσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται στον Ολυμπιακό αλλά είναι τραυματίας! Είχε 15 γκολ πέρσι - Επιλογή του Μαρτίνς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags