Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Τι ισχύει με Χασάν, Ποντένσε και Τσιμίκα
| 2020-01-21 10:35:00

Πρώτη μεταγραφή στον Ολυμπιακό μετά την πώληση Ποντένσε - Αυτόν φέρνει όποτε θέλει ο Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Πρώτη μεταγραφή στον Ολυμπιακό μετά την πώληση Ποντένσε - Αυτόν φέρνει όποτε θέλει ο Μαρινάκης!

Οι Πειραιώτες δεν θα καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια.
 

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό μετά την πώληση Ποντένσε. Πέραν της σχετικής αναφοράς για την αντικατάσταση του Πορτογάλου, τα μέτωπα παραμένουν αρκετά για τους «ερυθρόλευκους». Πρώτο και κύριο, τι θα γίνει με τον δεύτερο «βιτρινάτο» του ρόστερ, των Κώστα Τσιμίκα.

Στασιμότητα τις τελευταίες μέρες στην υπόθεση του ενδιαφέροντος και των προτάσεων που έχει καταθέσει η Νάπολι, στασιμότητα όμως που σε αφενός σε καμία περίπτωση δεν κλείνει το θέμα ενδεχόμενης παραχώρησης του στους «παρτενοπέι» και αφετέρου επ’ ουδενί δεν κλείνει την πόρτα και στους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους για τον διεθνή αριστερό μπακ (υπάρχουν).  Το σίγουρο πάντως είναι πως ανεξαρτήτως του ποιοι ενδιαφέρονται και μέχρι που είναι διατεθειμένοι να φτάσουν, μοιάζει δύσκολο για τον Ολυμπιακό, μεσούσης της σεζόν να παραχωρήσουν και δεύτερο βασικό τους στέλεχος. Όχι όμως και απίθανο, αφού τα πάντα – όπως αποδεικνύεται άλλωστε – είναι θέμα τιμής.

Δεύτερο, η φημολογία που αναπτύχθηκε χτες στην Πορτογαλία και θέλει τον Ολυμπιακό να έχει «κλείσει» τον Χασάν. Η αλήθεια είναι πως ο Αιγύπτιος είναι πιο κοντά στην επιστροφή του στο Καραϊσκάκη από ποτέ. Ο sportdog γνωρίζει πως τα πάντα είναι στο χέρι των «ερυθρόλευκων». Η Μπράγκα δεν προβάλλει αξιώσεις και απαιτήσεις για τον Χασάν, ο οποίος είναι stand by και περιμένει σινιάλο του Ολυμπιακού για να έρθει Αθήνα (χωρίς πάντα να αποκλείεται αυτό να έρθει για το καλοκαίρι, οπότε και μένει ελεύθερος από τον πορτογαλικό σύλλογο). Φορ έτσι κι αλλιώς ψάχνουν οι «ερυθρόλευκοι», λογικό είναι με την… προίκα των (κοντά) 30 εκατ. ευρώ από την πώληση Ποντένσε να σαρώνουν την αγορά για κάτι πιο σίγουρο (ανενεργός ουσιαστικά τέσσερις μήνες γαρ..) και πιο… φρέσκο από τον Χασάν.

Παράλληλα, το τελευταίο μέτωπο μοιάζει να αφορά την προσθήκη ενός τέταρτου μέσου, που θα πλαισιώσει τους Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά. Ο Μπενζιά λογικά εντός των επόμενων ωρών θα τερματίσει πρόωρα τον (προφανώς ανεπιτυχή) δανεισμό του και θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Ο Μαρτίνς δεν «καίγεται» για αντικαταστάτη του Γαλλοαλγερινού, ωστόσο δεν θα πει όχι σε μια προσθήκη, που θα ταιριάζει με το πλαίσιο των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί πλέον στο κέντρο των «ερυθρόλευκων»: έναν παίκτη δηλαδή που δεν θα… γκρινιάζει αν δεν παίζει, θα έχει προφανώς την ποιότητα να σταθεί δίπλα στην υφιστάμενη τριάδα και θα μπορεί – κυρίως – να δώσει πολύτιμες ανάσες σε οποιονδήποτε από τους τρεις λογιζόμενους βασικούς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειωμένη" υπόθεση - Με ένα τηλέφωνο Μαρινάκη πέφτουν οι υπογραφές στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags