Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Όλο το παρασκήνιο με τον παίκτη που θα έρθει στη θέση του Ποντένσε
| 2020-01-21 12:25:00

Ξεχάστε τον Καρβάλιο - Ραντεβού Μαρινάκη-Μαρτίνς για Ποντένσε - Εξτρέμ από το πάνω ράφι!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ξεχάστε τον Καρβάλιο - Ραντεβού Μαρινάκη-Μαρτίνς για Ποντένσε - Εξτρέμ από το πάνω ράφι!

Οι δύο άνδρες τα μιλήσανε και τα συμφωνήσανε.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Όταν παίζεις με τη… φωτιά, θα καείς. Μεταφορικό το σχήμα, όπου «φωτιά», βάλτε παζάρι. Ο Ολυμπιακός «παίζει» σε αυτό το παιχνίδι δεκαετίες, το ξέρει, οι συνεργασίες του εξασφαλίζουν πως είναι συνομιλητής κορυφαίου επιπέδου και κορυφαίων. Και έτσι «καίγεται», κάνοντας deals όπως αυτό του Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος έφερε 29 εκατ. ευρώ (25 εκατ. λίρες) και πλέον μετράει αντίστροφα για να γίνει κάτοικος Αγγλίας, μετακομίζοντας στη Γουλβς. Το deal δεν έχει τελειώσει, αλλά είναι κατά 99% ολοκληρωμένο και πλέον δεν αλλάζει. Ο Πέδρο Μαρτίνς ενημερώθηκε σχετικά από το βράδυ της Κυριακής, από τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη σουίτα του Καραϊσκάκη, αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Αρη.

Οι συνεργάτες του Ζόρζε Μέντες, του κορυφαίου ατζέντη του πλανήτη και φυσικά του ενορχηστρωτή αυτής της μυθικής πρότασης από ομάδα απολύτου ελέγχου του, είναι από το Σάββατο στην Αθήνα και θα παραμείνουν σίγουρα ως και αύριο προκειμένου να τελειώσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Λεπτομέρειες που όταν μιλάμε για deal τόσων δεκάδων εκατομμυρίων, προφανώς χρειάζονται ιδιαίτερο… χτένισμα, ξεκαθαρίζουμε όμως πως το deal είναι δεδομένο. Δεν χαλάει. Ο Ποντένσε πρέπει να θεωρείται παρελθόν για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι μοιραία στρέφονται στην κάλυψη του κενού που αφήνει, έχοντας φυσικά προίκα ένα ποσό που συνιστά ρεκόρ πώλησης στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Ο Καρβάλιο που εμφανίζεται σήμερα ως έτοιμος να έρθει στην Αθήνα ανά πάσα ώρα και στιγμή το αποφασίσουν οι «ερυθρόλευκοι», είναι όντως έτσι (έτοιμος δηλαδή), δεν είναι όμως εξτρέμ, ό,τι και αν λέγεται δεξιά και αριστερά. Και αρμοδίως έχει άλλωστε μεταφερθεί σχετικά. Απλώς, ο κοινός δίαυλος Νότιγχαμ Φόρεστ – Ολυμπιακού, ο Μέντες, ο οποίος επίσης είναι ο μάνατζερ του Πορτογάλου μέσου, είναι μερικά μόνο από τα δεδομένα που στοιχειοθετούν την «ευκολία» μιας τέτοιας μετακίνησης.

Από εκεί και πέρα, στον Πέδρο Μαρτίνς μεταφέρθηκε από την πρώτη στιγμή της ενημέρωσης πως ο Ποντένσε αποχωρεί, ότι θα αντικατασταθεί. Με εξτρέμ. Κανονικό. Η ταυτότητα του παραμένει άγνωστη, ο Πορτογάλος έχει κάνει – καιρό τώρα – τις σχετικές εισηγήσεις του και περιμένει να δει πως ο σύλλογος πλέον θα αξιοποιήσει το ανεπανάληπτο έσοδο από την πώληση – ρεκόρ του συμπατριώτη του. Το δεδομένο όμως είναι – και αυτό πρέπει να καταγραφεί – πως εξτρέμ (και όχι κάποιος που μοιάζει ή «βαφτίζεται» εξτρέμ) θα αποκτηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος ξένος άσος από το Λιμάνι - "Bόμβα" με χάφαρο ο Μαρινάκης - Έτσι κλείνει το μεγάλο deal!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags