Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Το FFP στο προσκήνιο
| 2020-01-21 14:30:00

Βούιξε η Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ - Ανατροπή στα δεδομένα; Για αυτό δεν βάζει χέρι στην τσέπη ο Ιβάν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βούιξε η Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ - Ανατροπή στα δεδομένα; Για αυτό δεν βάζει χέρι στην τσέπη ο Ιβάν!

Τι συμβαίνει στον Δικέφαλο.

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Στον Ολυμπιακό, χορός εκατομμυρίων. Κόσμος πάει και έρχεται. Στην ΑΕΚ, ήδη έχουν «γράψει» την πρώτη τους προσθήκη και – καλώς ή κακώς – προετοιμάζονται για την περίπτωση που αποχωρήσει, έναντι επίσης ρεκόρ πώλησης στην ιστορία του συλλόγου, ο Ολιβέιρα. Στον Παναθηναϊκό, των δεδομένων προβλημάτων, ήδη έχουν προστεθεί δύο παίκτες στο ρόστερ, ετοιμάζεται ο τρίτος (Αγιούμπ),  ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο για δύο ακόμη προσθήκες, ενός φουνταριστού και ενός αριστερού μπακ σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η φημολογία των ημερών που θέλει τον Εμάνουελ Ινσούα να αποχωρεί.

Λείπει κάποιος; Προφανώς. Η ομάδα με τη μεγαλύτερη ανάγκη να πουλήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο προκειμένου να αποφύγει τις επιπτώσεις της χρόνιας καταστρατήγησης του Financial Fair Play. Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ. Τίποτα δεν διαταράσσει τη νηνεμία στα μεταγραφικά του «δικέφαλου», αφού το μόνο που καταγράφεται είναι ο… Ράφα Σοάρες.

Από την Παρασκευή που δημοσιοποιήθηκε πως οι πρωταθλητές έχουν ουσιαστικά «κλείσει» τον Πορτογάλο αριστερό μπακ, δεν έχει υπάρξει εξέλιξη στο συγκεκριμένο μέτωπο. Και όσο να ‘ναι, μια κάποια ανησυχία (έστω και αν είναι υπερβολικός ο όρος),  υπάρχει, αφού από την Πορτογαλία επιμένουν δημοσιεύματα πως η Γκιμαράες, η ομάδα δηλαδή στην οποία ανήκει ο «εκλεκτός» του Αμπελ Φερέιρα για το αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής του ΠΑΟΚ, δεν θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό, παρά μόνο να τον πουλήσει. 

Κάτι που φυσικά τη δεδομένη στιγμή ο «δικέφαλος» δεν έχει τη δυνατότητα να πράξει. Φυσιολογική ή όχι η καθυστέρηση μιας, τελειωμένης όπως παρουσιάστηκε εδώ και τέσσερις μέρες πλέον, υπόθεσης είναι κάτι που θα φανεί άμεσα. Ανοιχτό παραμένει το μέτωπο του επιθετικού που ζητάει επιτακτικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, με τη συγκεκριμένη υπόθεση να φημολογείται πως «πηγαίνει καλά», χωρίς όμως και εδώ κάτι απτό, ενώ τέλος, στο μέτωπο των πωλήσεων δεν υπάρχει (ή έστω δεν φαίνεται πως υπάρχει) τίποτα στον ορίζοντα.

Ηρεμία λοιπόν. Κάτι που για μια ομάδα η οποία κάνει πρωταθλητισμό είναι επιβεβλημένο, πάντα όμως δεν είναι σίγουρο πως, τελικά, ωφελεί.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καυτό" παρασκήνιο με Πρίγιοβιτς - "Απαγορευτικά" τα 7.2 εκατ. ευρώ - Μόνο έτσι θα έρθει στον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags