Facebook Pixel ΑΕΚ: Μένει ο Ολιβέιρα, χάνει τα εκατομμύρια - Συμφωνία με 3 "χαρτιά" για Αραούχο!
| 2020-01-23 13:44:00

Ανατροπή στην ΑΕΚ: Μένει ο Ολιβέιρα, χάνει τα εκατομμύρια - Συμφωνία με 3 "χαρτιά" για Αραούχο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ανατροπή στην ΑΕΚ: Μένει ο Ολιβέιρα, χάνει τα εκατομμύρια - Συμφωνία με 3 "χαρτιά" για Αραούχο!

Ξαφνικά όλα τούμπα. Τι έκανε η Γουλβς. Νέο, αποκλειστικό ρεπορτάζ.

ΑΕΚ: Το "φωτογραφίζαμε" χθες στο sportdog στο σχετικό ρεπορτάζ μας. Την ώρα που όλοι λοιπόν έκαναν λόγο για αναμενόμενη επιστροφή της Γουλβς και πρόταση στη ρήτρα αποδέσμευσης του Νέλσον Ολιβέιρα, εδώ κρατούσαμε τα... μπόσικα.

Και χαμηλά την μπάλα, επισημαίνοντας τι ακριβώς έχει γίνει από το βράδυ της Κυριακής, όταν οι συνεργάτες του Ζόρζε Μέντες, συναντήθηκαν με τη διοίκηση της Ένωσης για να συζητήσουν το ενδεχόμενο αγοράς του Πορτογάλου επιθετικού.

Όπως αναφέραμε λοιπόν, από τότε δεν υπήρχε καμία απολύτως επικοινωνία των δύο πλευρών και σε καμία περίπτωση τα όσα φημολογούνταν αναφορικά με επιστροφή των "λύκων" και κατάθεση πρότασης ισόποση των 6,5 εκατ. ευρώ που προβλέπεται ως buy-out στο συμβόλαιο του Πορτογάλου επιθετικού, δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Ή έστω στα δείγματα γραφής που είχε δώσει ο αγγλικός σύλλογος, αλλά και στα όσα... αρμοδίως γνώριζαν στην AΕΚ.

Η Γουλβς δεν επανήλθε λοιπόν ποτέ χθες, όπως φημολογούνταν. Και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ασφαλέστατες, του sportdog δεν πρόκειται να το κάνει ούτε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (με όση ασφάλεια και αν αυτό μπορεί να ειπωθεί), έχοντας ήδη στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για την κάλυψη της θέσης που προβλέπεται για την επίθεση της ομάδας του Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Κάτι για το οποίο στην ΑΕΚ είναι ενήμεροι και που προφανώς σηματοδοτεί τη μη έλευση στην Αθήνα του Σέρχιο Αραούχο.

Από την πρώτη στιγμή ήταν σαφές πως ο Αργεντινός θα επέστρεφε μόνο αν παραχωρούνταν ο Ολιβέιρα. Οι άνθρωποι της Ένωσης κινήθηκαν γρήγορα και για να είναι καλυμμένοι σε κάθε ενδεχόμενο, ορθά έπραξαν και συμφώνησαν με τη Λας Πάλμας για την αγορά του Αραoύχο.

Από τη στιγμή όμως που η Γουλβς δεν επιστρέφει, δεν εξασκεί το buy-out του Ολιβέιρα -που ήταν και το μόνο με το οποίο παραχωρούνταν ο Πορτογάλος- τότε πολύ απλά, δεν... τρελάθηκαν στην AΕΚ ούτε να "φορτώσουν" περισσότερο μια γεμάτη επιθετική γραμμή, αλλά ούτε και να αλλάξουν ριζικά την οικονομική τους φιλοσοφία, αγοράζοντας με ποσό-ρεκόρ (3 εκατ. ευρώ) τον Αραούχo. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρέλανε κόσμο η Αχτσιόγλου στη Βουλή - Απίθανο σταυροπόδι με κοντή φούστα - Τα είδαμε όλα (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags