Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέες βόμβες Ρόκα - Δεύτερος "φονιάς" μετά τον Καρλίτος
| 2020-01-24 10:06:00

Νέες βόμβες από Ρόκα - Δεύτερος "φονιάς" μετά τον Καρλίτος - Έκλεισε και μπακ - Απογείωση!

του Νίκου Στεργίου
Νέες βόμβες από Ρόκα - Δεύτερος "φονιάς" μετά τον Καρλίτος - Έκλεισε και μπακ - Απογείωση!

"Όργια" στον ΠΑΟ. Έρχεται δανεικός, διπλό χτύπημα. "Γράφει" Ινσούα.

Παναθηναϊκός: Την ώρα που στο Κορωπί περιμένουν την περίφημη πρόταση για τον Εμάνουελ Ινσούα (ούτε και χθες ήρθε και δεν φαίνεται πουθενά στον ορίζοντα προοπτική πως τελικά θα... έρθει), την ώρα που οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με τον Ισπανό επιθετικό Καρλίτος και απομένει η άφιξή του στην Αθήνα για τις υπογραφές αλλά και το τι θα κάνει έκτοτε (αν δηλαδή παραχωρηθεί δανεικός στη Λέγκια, στη μόνη ομάδα που μπορεί να αγωνιστεί ως το τέλος της σεζόν ή θα παραμείνει ως τότε στο "τριφύλλι", χωρίς να αγωνίζεται, αλλά κάνοντας μόνο προπονήσεις), όλα δείχνουν πως η μεταγραφική δραστηριότητα σε επίπεδο προσθηκών δεν έχει ολοκληρωθεί για τους Πράσινους.

Σύμφωνα με όλες τις αναφορές, ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει την αναζήτησή του προκειμένου να μπορέσει να βρει έναν ακόμη επιθετικό, ο οποίος όμως θα έχει δικαίωμα συμμετοχής για το υπόλοιπο της σεζόν. Επιθετικός, ο οποίος θα έρθει δανεικός στους "πράσινους" ως το τέλος της χρονιάς και θα τους ενισχύσει σε μια θέση που -κακά τα ψέματα- πέραν του Φεντερίκο Μακέντα δεν έχουν καμία εναλλακτική επιλογή.

Πέραν του επιθετικού, όπως άλλωστε έχουμε καταγράψει στο sportdog, ο Ρόκα είναι έτοιμος αν και εφόσον έρθει τελικά πρόταση για τον Ινσούα (ή αν ο Αργεντινός τελικά αποχωρήσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Κι όμως έχουν... διαφορά αυτά τα δύο), για την άμεση αντικατάστασή του.

Ο "εκλεκτός" του Καταλανού τεχνικού διευθυντή για το αριστερό άκρο της άμυνας όχι μόνο έχει βρεθεί, αλλά έχει "κλειδώσει" κιόλας, χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει το παραμικρό αναφορικά με την ταυτότητά του, χωρίς επίσης να αποκλείεται ο Ρόκα να κάνει κίνηση, ακόμη και στο ενδεχόμενο παραμονής του Ινσούα ως το τέλος της σεζόν, να τον "κλείσει" για το καλοκαίρι, προκειμένου να είναι καλυμμένος στο -πιθανότατο ως σίγουρο τότε- ενδεχόμενο να φύγει τότε ο Αργεντινός, χωρίς να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διέρρευσε: Aυτόν τον γκολτζή θέλει ο Ρόκα στον ΠΑΟ - Μεγάλο όνομα, είχε ακουστεί για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags