Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θέλει Κασάμι και Σάσα
| 2020-01-25 17:30:00

Ποιος αντι-Ποντένσε; Μεταγραφή-έκπληξη στο λιμάνι - "Σκύλος" από Άρη και... τρελή επιστροφή!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος αντι-Ποντένσε; Μεταγραφή-έκπληξη στο λιμάνι - "Σκύλος" από Άρη και... τρελή επιστροφή!

Θα τους "κουφάνουν" όλους στον Ολυμπιακό. Ψαγμένες πληροφορίες.

Ολυμπιακός - Παϊτίμ Κασάμι: Καθώς πλησιάζουμε στο κλείσιμο του χειμερινού μεταγραφικού "παραθύρου", οι φήμες που θέλουν τον Ολυμπιακό να κάνει κίνηση για την προσθήκη ενός μέσου καλά κρατούν, αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους Πειραιώτες.

Τα σενάρια προκύπτουν κυρίως από τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Γιασίν Μπενζιά, που οδεύει προς τη Ντιζόν.

Στο Λιμάνι, πάντως, κάθε άλλο παρά ειλημμένη απόφαση είναι η μεταγραφή μέσου, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς έχει επαναλάβει πολλάκις πως είναι ευχαριστημένος με το ρόστερ που έχει στα χέρια του, ενώ μια προσθήκη στα χαφ δεν είναι στις προτεραιότητες της ομάδας.

Εντούτοις, καλά ενημερωμένες  πηγές δεν αποκλείουν εντελώς την πιθανότητα να γίνει μια κίνηση για ενίσχυση στον άξονα, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να εξετάζουν, με τους Λούκας Σάσα και Παϊτίμ Κασάμι να παραμένουν στο προσκήνιο.

Ο Σάσα έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Άρη και είναι ένας παίκτης που αρέσει στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Βραζιλιάνο χαφ, ο οποίος θα μπορούσε να αποτελέσει μια πολύ καλή λύση για να πλαισιώσει τους Καμαρά, Μπουχαλάκη και Γκιλιέρμε στον άξονα.

Όσο για τον παλιό γνώριμο του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι, ρεπορτάζ από το εξωτερικό εξακολουθούν να τον συνδέουν με τους Ερυθρολεύκους, καθώς ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στο Λιμάνι.

Αν και εφόσον γίνει κίνηση από τον Ολυμπιακό για μεταγραφή στα χαφ, ο Κασάμι είναι μια περίπτωση παίκτη, τις ικανότητες του οποίου οι Πειραιώτες γνωρίζουν από πρώτο χέρι, με την εξωγηπεδική του συμπεριφορά, ωστόσο, να αποτελεί ερωτηματικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Χασάν; Δείτε ποιος γυρίζει στον Ολυμπιακό και θα πάθετε πλάκα - Πρώην του ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags