Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Βόλος: Ξανά στην κορυφή με λυτρωτή Βιεϊρίνια – "Έβραζε" η Τούμπα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-01-27 19:54:00

Ξανά στην κορυφή με λυτρωτή Βιεϊρίνια – "Έβραζε" η Τούμπα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξανά στην κορυφή με λυτρωτή Βιεϊρίνια – "Έβραζε" η Τούμπα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκησε 1-0 τον Βόλο με πέναλτι ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - Βόλος: Σε ένα ματς που το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα, ο ΠΑΟΚ δεν έθελξε με την απόδοσή του, ωστόσο επικράτησε με 1-0 του Βόλου χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιεϊρίνια και ξεπέρασε κατά έναν βαθμό τον Ολυμπιακό, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Πάντως, οι φίλοι του Δικεφάλου δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με το παιχνίδι, καθώς η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά της εισήγησης της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ.

Στις εξέδρες της Τούμπας ακούστηκαν συνθήματα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και της Κυβέρνησης, ενώ αναρτήθηκε πανό κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Το ματς

Ο Βόλος ήταν πολύ καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο και δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του, με τον Δικέφαλο να δυσκολεύεται να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Στο 8’ ο Μίσιτς έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, αλλά κακό τελείωμα στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ στο 9’ ο Σφιντέρσκι έπιασε γυριστό σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Γκαραβέλης.

Στο 21’ ο γκολκίπερ του Βόλου ήταν ξανά σε ετοιμότητα, μπλοκάροντας σουτ του Βιεϊρίνια από πλεονεκτική θέση και στο 33’ ο Αουγκούστο σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, αφού αστόχησε σε κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής. Ο Γκαραβέλης έγινε πρωταγωνιστής στο 39’, καθώς έσωσε τον Βόλο μετά από λάθος της άμυνας, νικώντας τον Σφιντέρσκι σε τετ α τετ, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Δικεφάλου στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με εντελώς διαφορετικό τρόπο, αφού αμφότερες οι ομάδες είχαν μεγάλες ευκαιρίες. Ο Βόλος έφτασε μια… ανάσα από το γκολ στο 51’, με τον Μάντζη να αστοχεί σε τετ α τετ και η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 54’, όταν ο Μίσιτς έκανε φοβερή ατομική ενέργεια και βγήκε τετ α τετ με τον Γκαραβέλη, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο αρχηγός Δικεφάλου λύτρωσε την ομάδα του στο 60’ από τη βούλα του πέναλτι. Στο 58’ ο Λημνιός έκανε την επέλαση και κέρδισε πέναλτι από σπρώξιμο του Τσαούση, με τον Βιεϊρίνια να ευστοχεί στην εκτέλεση για το 1-0. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Βόλος έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά το σουτ του Τσοκάνη κόντραρε στον Βαρέλα και έφυγε ελάχιστα έξω.

Ο ΠΑΟΚ «πάγωσε» τον ρυθμό για να διατηρήσει το προβάδισμα, καθώς δεν ήταν διατεθειμένος να πάρει ρίσκα. Στο 75’ το σουτ του Αουγκούστο πέρασε άουτ, ενώ στα τελευταία λεπτά ο Βόλος πήρε την κατοχή και έψαξε την ισοφάριση, δίχως όμως να προβληματίσει ιδιαίτερα τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ένα φάουλ του Μουνίθ από καλή θέση έφυγε άουτ και ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 1-0.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μαουρίσιο (54’ Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο, Λημνιός, Μίσιτς, Βιεϊρίνια (88’ Εσίτι), Σφιντέρσκι (69’ Λάμπρου).

Βόλος (3-5-2): Γκαραβέλης, Δημόπουλος (83’ Τόρες), Τσίκα, Οικονόμου, Ντεντάκης, Τσοκάνης, Ζοάο (77’ Λύρατζης), Γκουαροτσένα, Τσαούσης, Μουνίθ, Μάντζης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags