Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Διέρρευσε τώρα από την κυβέρνηση – Αυτή θα είναι η τιμωρία για ΠΑΟΚ και Ξάνθη - Θα γίνει χαμός!
| 2020-01-28 16:57:00

Διέρρευσε τώρα από την κυβέρνηση – Αυτή θα είναι η τιμωρία για ΠΑΟΚ και Ξάνθη - Θα γίνει χαμός!

Sportdog Team
Διέρρευσε τώρα από την κυβέρνηση – Αυτή θα είναι η τιμωρία για ΠΑΟΚ και Ξάνθη - Θα γίνει χαμός!

Στον... αέρα το πρωτάθλημα. Έρχονται τρομερές αντιδράσεις.
 

ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πριν από λίγο διέρρευσαν νέες πληροφορίες σχετικά με την επικείμενη τιμωρία των Ξάνθη και ΠΑΟΚ για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας.

Θυμίζουμε, πως μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, η Νέα Δημοκρατία γνωστοποίησε πως οι δύο ομάδες θα αποφύγουν τον υποβιβασμό, αλλά όχι και τις τιμωρίες. Δηλαδή, αυτό που προκύπτει είναι ότι θα υπάρξει αφαίρεση βαθμών για τις δύο ομάδες και άλλες ποινές, που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Από κυβερνητικές πηγές προέκυψε λοιπόν πλέον οριστικά ότι η βαθμολογική ποινή για την υπόθεση "ΠΑΟΚ-Ξάνθης" θα κυμαίνεται από 5 έως 10 βαθμούς. Η τροπολογία θα κατατεθεί το απόγευμα της Τρίτης στην Βουλή.

 Σε μία τέτοια περίπτωση, ο βαθμολογικός πίνακας της Super League θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, με τον ΠΑΟΚ να μένει πολύ πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος και την Ξάνθη να μπαίνει σε περιπέτειες υποβιβασμού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags