Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο φορ που "έκλεισε" ο Μαρινάκης - "Πρέπει να... πεθάνουν οι άλλοι για να παίξει"!
| 2020-01-28 20:58:00

Αυτός είναι ο φορ που "έκλεισε" ο Μαρινάκης - "Πρέπει να... πεθάνουν οι άλλοι για να παίξει"!

του Γιώργου Κτενά
Αυτός είναι ο φορ που "έκλεισε" ο Μαρινάκης - "Πρέπει να... πεθάνουν οι άλλοι για να παίξει"!

"Ελαφρύς, γρήγορος, παίζει και εξτρέμ". Τα πάντα όλα στο sportdog.

Ολυμπιακός: Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Νούνο Ντα Κόστα ο Μιχάλης Σινάκος στο sportdog, καθώς ο επιθετικός τού Στρασβούργου βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό (ή στη Νότιγχαμ Φόρεστ) όπως αναφέρουν ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας το πρωί της Τρίτης.

Βαθύς γνώστης τού γαλλικού ποδοσφαίρου, σχολίασε ακόμα ότι ο 28χρονος άσος μπορεί να τα καταφέρει στο Λιμάνι, σε ένα σχήμα με τον Αραμπί (ή τον Γκερέρο) και τον Βαλμπουενά πίσω τους. Παράλληλα, αποκάλυψε τους λόγους που δεν έχει φέτος πολύ χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του. 

"Ελαφρύς και γρήγορος"

"Είναι καλός παίκτης, ελαφρύς, σχετικά γρήγορος, αλλά φέτος δεν παίζει βασικός. Στο 4-4-2 τον χρησιμοποιεί ο προπονητής του στο Στρασβούργο, αλλά οι καλές του σεζόν στην ομάδα ήταν τα προηγούμενα χρόνια", σχολίασε αρχικά ο Μ. Σινάκος στο sportdog.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του;

"Έχει ταχύτητα, δεν είναι πολύ καλός με το κεφάλι και δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός. Ελαφρύς είναι, γνωρίζω ότι αγωνίζεται και ως εξτρέμ αλλά το Στρασβούργο δεν παίζει με αυτόν τον τρόπο και δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι παίζει και εκεί καλά. Είναι επιθετικός που κινείται γύρω από τον κλασικό φορ, που είναι αθλητικός και δυνατός. Φέτος, όμως, είναι εξαφανισμένος, είναι η τέταρτη επιλογή τού προπονητή του για την κορυφή της επίθεσης".

"Πρέπει να... πεθάνουν"

Τι παίκτες χρειάζεται κοντά του για να τον αναδείξουν;

"Χρειάζεται ταχύτητα, χρειάζεται κοντά του έναν αθλητικό επιθετικό. Θα μπορούσε, δηλαδή, να παίζει με τον Αραμπί ή τον Γκερέρο και τον Βαλμπουενά πίσω τους και να φτιάξουν κάτι όμορφο, σε ένα 4-4-2.  Δεν θα γυρίσει να πάρει πρωτοβουλία για να οργανώσει το παιχνίδι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι στατικός. Απλώς ασχολείται πιο πολύ με το τελευταίο κομμάτι της ανάπτυξης. Δεν είναι ο κλασικός επιθετικός περιοχής".

Γιατί δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής φέτος στο Στρασβούργο;

"Ακριβώς γιατί δεν είναι ο κλασικός επιθετικός περιοχής, που έτσι κι αλλιώς το Στρασβούργο διαθέτει τέτοιον. Δεν τον θεωρώ καμένο παίκτη, κάθε άλλο. Απλώς φέτος είναι τέταρτη επιλογή για την ομάδα του. Στο Στρασβούργο εκτιμώ ότι έχει βαλτώσει, μια νέα ευκαιρία στην καριέρα του μπορεί να τον αφυπνίσει. Για να βρεθεί ως πρώτη λύση στο Στρασβούργο θα πρέπει να... πεθάνουν οι άλλοι τρεις επιθετικοί που προηγούνται στην ιεραρχία. Αν τον στηρίξει ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει πράγματα από αυτόν τον παίκτη".

Δηλαδή μπορεί να αντεπεξέλθει στο επίπεδο του Ολυμπιακού, με συμμετοχή στην Ευρώπη και πρωταθλητισμό στην Ελλάδα;

"Σίγουρα μπορεί να τα καταφέρει. Είναι παίκτες που τραβιέται στα άκρα, δεν είναι περιοχάτος. Εδώ τον έχουμε δει κοντά στην περιοχή, στο 4-4-2, όχι μόνο του στην κορυφή της επίθεσης. Είναι ανάλογο, βέβαια, με το τι θέλει να παίξει ο Ολυμπιακός, πώς έχει αποφασίσει να τον αξιοποιήσει ο προπονητής του".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eπίθεση Καραπαπά για κυβέρνηση, ΠΑΟΚ - Post με απίστευτες εκφράσεις - Χαμός στα social (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags