Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κριστιάν Ατσού: "Τσουνάμι" στον Ολυμπιακό – Έκλεισε ο πρώτος, "μπαμ" από Premier – Απίθανο παίκτη από Μπενφίκα!
| 2020-01-31 11:31:00

"Τσουνάμι" στον Ολυμπιακό – Έκλεισε ο πρώτος, "μπαμ" από Premier – Απίθανο παίκτη από Μπενφίκα!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τσουνάμι" στον Ολυμπιακό – Έκλεισε ο πρώτος, "μπαμ" από Premier – Απίθανο παίκτη από Μπενφίκα!

Φουλάρει για τρεις μεταγραφές. Ποιοι "κόπηκαν". Παικταράς στη λίστα.

Ολυμπιακός - Κριστιάν Ατσού: Τελευταία μέρα μεταγραφών, μέρα που τίποτα δεν μένει κρυφό και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως ισχύον για παραπάνω από μερικά λεπτά. Με επιφύλαξη λοιπόν η σχετική ενημέρωση.

Ο Κασάμι είναι κοντά (και αυτός, μετά τον Χασάν) στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Με τον Ελβετό τα έχουν βρει οι «ερυθρόλευκοι», ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει αναλάβει το θέμα της ομάδας του (Σιόν), η οποία «κλωτσάει» για να τον αφήσει ελεύθερο (ή να συναινέσει στην πώληση του) παρότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πάντως ο 27χρονος δεν θα φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα και ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Μπενζιά, θα είναι τελικά ο Καφού της Λέγκια.

Στους εξτρέμ γίνεται η μάχη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, ούτε ο Αμίν Γιουνές, ο άσος της Νάπολι, ούτε ο Ρασίντ Γκεζάλ, αυτός της Φιορεντίνα, είναι στην κορυφή των επιλογών του Ολυμπιακού. Κατ’ άλλους, έχουν «καεί», αλλά ακριβώς επειδή βρισκόμαστε στην τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου και ποδοσφαιριστές και επιλογές που δεν ήταν καν υπό εξέταση μπορεί να ξεπηδήσουν ξαφνικά (ανάλογα τις συνθήκες), ας τους αφήσουμε χαμηλά στη λίστα των «ερυθρόλευκων».

Δεδομένο ότι «χτυπάνε» σε πολλά μέτωπα, ενδεικτικό ότι πέραν των προαναφερθέντων αναφέρονται τα ονόματα του Μάρκο Πιάτσα, του Κροάτη εξτρέμ, ο οποίος παραχωρείται από τη Γιουβέντους (και η Αντερλεχτ τον διεκδικεί και φαίνεται να έχει σημαντικό προβάδισμα), o Γκανέζος Κριστιάν Ατσού, τον οποίο παλεύει να «ξεφορτωθεί» η Νιουκάστλ, ο Τούρκος Εμρέ Μορ, ο οποίος φεύγει … πυξ-λαξ από τη Γαλατά παρότι επέστρεψε εκεί μόλις το περασμένο καλοκαίρι και η απίθανη περίπτωση του Ζότα, του νεαρού μεσοεπιθετικού της Μπενφίκα, τον οποίο οι Λουζιτανοί δανείζουν μεν, αλλά μόνο ως το καλοκαίρι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το... κόλπο της χρονιάς: Ποιος Ντουρμισάι; Απίστευτη ΒΟΜΒΑ Καρυπίδη με παικταρά του Ολυμπιακού!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags