Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Απίθανος Τίγρης, τους... έπιασε κορόιδα με Αραούχο – Ο συνεργάτης Μαρινάκη φέρνει το μεγάλο deal!
| 2020-01-31 15:18:00

Απίθανος Τίγρης, τους... έπιασε κορόιδα με Αραούχο – Ο συνεργάτης Μαρινάκη φέρνει το μεγάλο deal!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίθανος Τίγρης, τους... έπιασε κορόιδα με Αραούχο – Ο συνεργάτης Μαρινάκη φέρνει το μεγάλο deal!

Είναι δυνατόν να κάνει δουλειές μαζί με Ολυμπιακό και ΑΕΚ;

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Εχει ήδη… βαφτιστεί ως Αραούχο day. Και όχι άδικα, αφού τελείως κόντρα στις εκτιμήσεις και τη λογική, η ΑΕΚ έφερε τελικά στην Αθήνα τον αγαπημένο της «κιτρινόμαυρης» εξέδρας και τον ντύνει, για τρίτη φορά στα «κιτρινόμαυρα», έχοντας αυτή τη φορά μια συμφωνία τελείως στα μέτρα τους και ικανή να… μονιμοποιήσει την παρουσία του στην Αθήνα.

Ενδεικτικό του εξαιρετικού deal που πέτυχε η Ενωση είναι πως το buy-out που εξασφάλισε από τη Λας Πάλμας στο τέλος της σεζόν είναι μόλις 2,5 εκατ. ευρώ (άλλες 500.000 ευρώ θα δοθούν στο υπόλοιπο της χρονιάς ως «ενοίκιο»). Ποσό που είναι κάτω από το 50% από αυτό που ζητούσε η Λας Πάλμας μετά το τέλος του δεύτερου δανεισμού του έστω για το μισό των δικαιωμάτων του «Τσίνο»! Δεν συζητάμε για τον πρώτο (με απαιτήσεις που ξεπερνούσαν τα 8 εκατ. ευρώ), ενώ είναι ενδεικτικό πως είναι ακόμη καλύτερο από τη συμφωνία που είχε ο ισπανικός σύλλογος με την Αλ Ουάχντα (του Μανόλο Χιμένεθ) νωρίτερα στη μεταγραφική περίοδο και προέβλεπε buy-out εκ μέρους της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας 6 εκατ. ευρώ.

Συμφωνία που αποτελεί δικαίωση και της τακτικής της Ενωσης, αλλά και της απόφασης της να προχωρήσει στη συμφωνία παρότι ο Νέλσον Ολιβέιρα παραμένει στο δυναμικό της. Θέμα με τη Γουλβς μέχρι και τώρα δεν έχει ανακύψει εκ νέου, οι χτεσινές πληροφορίες από την Πορτογαλία περί δυναμικού μπασίματος της Σπόρτινγκ δεν έχουν επιβεβαιωθεί (και δεν προκύπτει πως θα διαφοροποιηθεί το σχετικό στάτους), οπότε στην ΑΕΚ αποφάσισαν να πάρουν το deal που ήθελαν από τη Λας Πάλμας και να μεταφέρουν την… καυτή πατάτα του πως θα χωρέσουν όλοι οι μεσοεπιθετικοί του ρόστερ στον Μάσιμο Καρέρα.

Και προφανώς περιμένοντας πως τα χρήματα που δεν δέχτηκαν για τον Πορτογάλο φορ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο θα έρθουν το ερχόμενο καλοκαίρι (διαφορετικές βέβαια τότε οι συνθήκες, αφού ο Ολιβέιρα θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του), ειδικά εφόσον ως τότε θα έχει επισημοποιηθεί και η εκ νέου συνεργασία του Ολιβέιρα με τον Ζόρζε Μέντες. Άλλωστε, πρόκειται για τον άνθρωπο που πριν λίγα 24ωρα έκλεισε το «χρυσό» deal των 20+ εκατομμυρίων ευρώ του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τον Ντανιέλ Ποντένσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Τα... σκάει ο Μαρινάκης για να τον «κλέψει» από ΑΕΚ και τον δίνει δανεικό στην Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags