29/01/11 - 22:13

«Δεν υπάρχει συσπείρωση…»

Τις ευθύνες στους παίκτες του έριξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τη νέα άσχημη εμφάνιση του Ηρακλή και την ισοπαλία χωρίς γκολ με την Κέρκυρα εντός έδρας.

«Δεν υπάρχει συσπείρωση…»
56.845views 0shares

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Όπως εξελίχθηκε θα μπορούσαμε και εμείς να το κερδίσουμε και ο αντίπαλος. Οπότε, η ισοπαλία ήρθε λογικά στο παιχνίδι. Ξέρετε πολύ καλά ότι είχαμε πολλές απουσίες από την αρχή του παιχνιδιού. Αναγκαστήκαμε να βάλουμε και παίκτες που αγωνιστήκανε για πρώτη φορά σε παιχνίδι της Superleague», τόνισε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είχαμε και αρκετούς ανέτοιμους ποδοσφαιριστές, αλλά οι εννέα απουσίες που είχαμε πριν από το παιχνίδι μάς ανάγκασαν να το κάνουμε αυτό. Καταλαβαίνουμε να έχει απαιτήσει ο κόσμος, να θέλει τη νίκη. Από εκεί και πέρα όμως θα πρέπει να σταθεί κοντά στην ομάδα, να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει και να δει καλύτερα τη συνέχεια. Τα προβλήματα έγιναν περισσότερα με την πίεση που υπήρχε στην ομάδα».

Για την εικόνα του Ηρακλή σχολίασε: «Είδαμε ότι ήμασταν αρκετά νευρικοί και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες προϋποθέσεις. Με την πάροδο του χρόνου και με την επιστροφή των παικτών θα τα καταφέρουμε και δεν θα μπλέξουμε σε περιπέτειες».

Στη συνέχεια, άφησε αιχμές: «Έχω πει ότι πρέπει για να λειτουργήσει η ομάδα, θα πρέπει να λειτουργεί ως ένα. Αν δεν υπάρχει αυτό, θα υπάρχει πρόβλημα. Είχα πει ότι θα υπάρχει πρόβλημα ανομοιογένειας. Δείτε πόσοι καινούριοι έπαιζαν. Το περιμέναμε ότι θα υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Η ομάδα ήταν περισσότερο νευρική από όσο θα έπρεπε. Σήμερα δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε στο δημιουργικό κομμάτι κυρίως».

Για την συσπείρωση σχολίασε: «Είναι σημαντικό να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα και συσπείρωση. Αν ο καθένας βγαίνει έξω από τις ευθύνες υπάρχει πρόβλημα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ