Facebook Pixel «Εγώ είμαι εδώ για να προπονώ»…
| 2011-01-29 23:12:00

«Εγώ είμαι εδώ για να προπονώ»…

«Εγώ είμαι εδώ για να προπονώ»…

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αρνήθηκε ουσιαστικά να πάρει θέση στο θέμα με τον Φρέιτας, λέγοντας ότι «η αποστολή μου είναι να προπονώ και ετοιμάζω την ομάδα ώστε να κερδίζει».

«Εγώ δεν έχω επίσημη πληροφόρηση αν έχουν τα πράγματα όπως εσείς τα λέτε αυτό είναι μία υπόθεση που βρίσκεται μεταξύ του κυρίου Φρέιτας και την διοίκηση. Η αποστολή μου είναι να προπονώ και ετοιμάζω την ομάδα ώστε να κερδίζει. Όπως είπα δεν έχω ενημερωθεί γι αυτή τη κίνηση του κύριου Φρέιτας και καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να σχολιάσω ένα θέμα που δεν γνωρίζω», είπε ο Πορτογάλος για τον Φρέιτας.

Για το ματς, σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά, έλεγξε όλο το πρώτο ημίχρονο, είχαμε την υπεροχή όσο αφορά τον επιθετικό αγώνα και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Εργοτέλης ανταπάντησε καθώς έχει καλούς παίκτες. Μετά το 2-0 οι εντολές που έδωσα ήταν να πετύχουμε και ένα τρίτο τέρμα, όμως το παιχνίδι μας δεν μας βγήκε όπως στο πρώτο ημίχρονο. Στο μυαλό των παικτών υπήρχαν δυο θέματα να ελέγχουν το ματς για να πάρουν την νίκη και να σκεφτούμε τον αγώνα της Τετάρτης».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε την Τετάρτη δεδομένο ότι αποτελεί πολύ μεγάλη πρόκληση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες θα κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags