Facebook Pixel «Κάτι δεν πήγε καλά στην προετοιμασία…»
| 2010-12-21 23:34:00

«Κάτι δεν πήγε καλά στην προετοιμασία…»

«Κάτι δεν πήγε καλά στην προετοιμασία…»

Στην προετοιμασία του καλοκαιριού, αλλά όχι αποκλειστικά στον γυμναστή, έριξε τις ευθύνες για τη μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού ο Στέργιος Φωτόπουλος, πρώην συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια.
 

«Ο λόγος που έφυγα από τον Παναθηναϊκό δεν είναι συγκεκριμένος. Δέχθηκα μία καλύτερη πρόταση από την Ροστόφ και έκρινα ότι με συμφέρει καλύτερα. Δεν έπεσα έξω πιστεύω. Έφυγα από το Νο. 12 πρωτάθλημα και πήγα στο Νο. 6. Ο Παναθηναϊκός είναι μεν καλύτερη ομάδα όμως στην Ρωσία εγώ βελτιώθηκα περισσότερο γιατί το επίπεδο αντίστασης και ποιότητας των αντιπάλων είναι πιο υψηλό. Αυτός είναι ο λόγος που πήρα την απόφαση να φύγω.

Ο χρόνος θα δείξει αν δικαιώθηκα ή όχι»
, ανέφερε σε συνέντευξή του στο «Αθλητικού Metropolis» ο νυν γυμναστής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πρώην του Παναθηναϊκού και συνέχισε σχολιάζοντας τις αλλαγές γυμναστών στο «τριφύλλι».

«Ο καθένας κρίνεται από την δουλειά του. Κάθε ομάδα έχει τα δικά της στάνταρ. Ο καλύτερος καθρέφτης είναι στο γήπεδο. Προφανώς και από την στιγμή που υπάρχουν τόσοι τραυματισμοί, σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε καλά στην προετοιμασία. Την οποία όμως δεν την κάνει μόνος του ο γυμναστής. Φέτος δε νομίζω ότι χάθηκε η χημεία. Είναι περίπου οι ίδιοι παίκτες. Εγώ δεν μπορώ να επιρρίψω ευθύνες. Ο καθένας θα κριθεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags