Facebook Pixel Δόξα τον Ουκάρ!
| 2011-12-07 22:10:00

Δόξα τον Ουκάρ!

Δόξα τον Ουκάρ!

Με το πρώτο γκολ του Ουκάρ στη Σούπερ Λιγκ, ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη απέναντι στη Δόξα Δράμας 0-1 και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι κρητικοί.

Πιο δυνατά η Δόξα, διαμαρτύρεται ο ΟΦΗ

Η Δόξα Δράμας ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να παρατάσσει την ομάδα του με 4-1-2-3 και τον Νίκο Αναστόπουλο να επιλέγει το 4-2-1-3. Ωστόσο, ο ΟΦΗ δημιούργησε την πρώτη φάση στο παιχνίδι, στην οποία ζήτησε και πέναλτι. Ο Βέρτζος ανέτρεψε τον Μάντζιο στο 5', όμως ο διαιτητής Ντίτσος έδειξε να συνεχιστεί κανονικά η αναμέτρηση.

Πλήγμα με Παπουλή

Πάντως, το πρώτο πρόβλημα για τους κρητικούς εμφανίστηκε στο 10', όταν τραυματίστηκε ο Παπουλής, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Χόρχε Λόπεθ. Παρά ταύτα, ο Αναστόπουλος έδειξε να δικαιώνεται με την επιλογή του να βάλει βασικό τον Ουκάρ. Ο Γάλλος μέσος γύρισε την μπάλα για το συμπαίκτη του στο 13', αλλά ο Λόπεθ σούταρε άουτ πάνω στην κίνηση.

Παραλίγο αυτογκόλ και γκολ για ΟΦΗ!

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε και η πρώτη καλή στιγμή για τη Δόξα Δράμας, έστω και από αντίπαλο παίκτη. Ο Στεργιανός έβγαλε τη σέντρα στο 14' και ο Γαλανόπουλος γύρισε με το στήθος προς τα πίσω, αλλά όχι σωστά, με τον Κάρολ να διώχνει με δυσκολία την μπάλα, πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.

Μια κεφαλιά του Ρούση στο 17' δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ του ΟΦΗ και στο 19' ο Ουκάρ έστειλε με τον ίδιο τρόπο την μπάλα λίγο δίπλα από την εστία του Σέρεμετ. Τελικά, η ομάδα του Ηρακλείου κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 30'. Ο Σέρεμετ έκανε τραγικό λάθος, ο Μάντζιος πήρε την μπάλα και τη γύρισε μέσα στην περιοχή, ο Βέρτζος δεν την έδιωξε σωστά με προβολή και ο Ουκάρ από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags