Facebook Pixel Από στυλ πάνε καλά… (ΦΩΤΟ)
| 2011-01-31 22:55:00

Από στυλ πάνε καλά… (ΦΩΤΟ)

Από στυλ πάνε καλά… (ΦΩΤΟ)

Σε καλό κλίμα και με… ψαράκι το δείπνο του Αδαμάντιου Πολέμη με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Πλούσιο φωτορεπορτάζ με τις ιδιαίτερες ενδυματολογικές επιλογές των παικτών. 

Λίγο μετά τις 21.00 ξεκίνησε το δείπνο που παρέθεσε ο Αδαμάντιος Πολέμης στο εστιατόριο Ιθάκη, στην Βουλιαγμένη. Μάλιστα, από αυτό προέκυψαν και ενδιαφέρουσες ειδήσεις, καθώς ο κ. Πολέμης κατά την άφιξή του, δήλωσε πως οι «πράσινοι» προσπάθησαν τις τελευταίες ημέρες να κάνουν μία μεταγραφή, αλλά δεν πρόλαβαν λόγω χρόνου.

«Το δείπνο είναι κάτι με το οποίο θέλουμε να έρθουμε όλοι ακόμα πιο κοντά από ό,τι είμαστε. Να γνωριστούμε. Είναι μία σημαντική κίνηση. Δουλέψαμε για κάποιες μεταγραφές, αλλά ήταν τελευταία στιγμή. Δεν γινόταν γιατί μας τελείωσε ο χρόνος (σ.σ. "we ran out of time" όπως είπε στα αγγλικά)», ήταν το σχετικό σχόλιο του.

Στο εστιατόριο της Βουλιαγμένης βρέθηκαν όλο το τεχνικό επιτελείο του Τριφυλλιού και οι ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τον Αλέξανδρο Τζόρβα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Παρόντες στο δείπνο ήταν όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής καθώς και οι κύριοι Λεωνίδας Πολέμης και Στέφανος Ησαϊας. Όλους τους υποδέχθηκε ο άλλοτε πρόεδρος της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Αυτό όμως που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ήταν οι ενδυματολογικές επιλογές ορισμένων ποδοσφαιριστών. Δείτε στυλ από Γκοβού, Μπουμσόνγκ, Λουίς Γκαρσία και Λέτο στις παρακάτω φωτογραφίες…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags