Facebook Pixel Ο Μπάρλος τον απεχθανόταν. Οι Ενωσίτες γιατί να τον εμπιστευτούν;
| 2011-12-28 22:51:00

Ο Μπάρλος τον απεχθανόταν. Οι Ενωσίτες γιατί να τον εμπιστευτούν;

Ο Μπάρλος τον απεχθανόταν. Οι Ενωσίτες γιατί να τον εμπιστευτούν;

Μνήμες από το παρελθόν ξύπνησε η εμπλοκή του ονόματος του Νίκου Στράτου στη ΓΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο παλιός παράγοντας της Ένωσης μετέφερε πρόταση Έλληνα επιχειρηματία. Ωστόσο οι Ενωσίτες κρατούν μικρό καλάθο. Βλέπετε, ο Στράτος δεν είναι και από τις αγαπητές φυσιογνωμίες στην ιστορία της ομάδας.

Εδώ ο πρόεδρος των προέδρων στην ΑΕΚ, ο αείμνηστός Λουκάς Μπάρλος, τον είχε χαρακτηρίσει.... γάγγραινα στην τελευταία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε αεκτζήδικη εφημερίδα.

«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη γάγγραινα στην ιστορία της ΑΕΚ! Και βέβαια αναγνωρίζω ότι εγώ είμαι ο δράστης που τον έφερα στην ΑΕΚ. Τον είδαν διώξει από την Εμπορική Τράπεζα επί Ανδρεάδη, αλλά τότε δεν ήξερα το λόγο», είχε δηλώσει ο θείος Λουκάς στον “Ενωσίτη”.

Ο Μπάρλος είχε βγάλει μεγάλη πικρία για τον Νίκο Στράτο, ο οποίος είχε πάρει θέση εναντίον του παρά το γεγονός ότι τον “έσωσε” όταν είχε θεωρηθεί υπεύθυνος για έλλειμμα πολλών εκατ. Δραχμών.

«Αστειεύεστε; Είναι πολλά. Παρά το ότι τον είχαν διώξει από την Εμπορική με συγκεκριμένες κατηγορίες, τον μάζεψα, τον προώθησα στην ΑΕΚ και λόγω του πολιτικού ονόματος του. Το όνομα Στράτος έχει ιστορία στην Ελλάδα. Τον πήρα, τον έβαλα στο συμβούλιο και στη γενική γραμματεία της ΑΕΚ. Είχε γίνει τότε έναν έλεγχος από τον πρόεδρο της οικονομικής επιτροπής που ήταν ο Βύρων ο Σούρλας. Είχε βρεθεί έλλειμμα της τάξης των 2,5 εκατομμυρίων δραχμών. Ήρθε ο Σούρλας μου τα είπε, ο Στράτος θεωρήθηκε υπεύθυνος και ήρθαν οι σύμβουλοι με το αίτημα της αποπομπής του. Εγώ είχα μπει μπροστά τότε και είχα ζητήσει να παραμείνει. "Κρατάτε τα λίγα-λίγα από τον μισθό του", είχα ζητήσει. Δεν γράφτηκε τίποτα τότε στις εφημερίδες. Τον είχα προστατεύσει. Είναι όμως ο μεγαλύτερος αγνώμων, πήρε θέση εναντίον του σωτήρα του, αυτού που τον έσωσε. Θέλετε μήπως να πω για το ξενοδοχείο που πήγαινε τόσα χρόνια η ομάδα, για τα εστιατόρια, για τις μεταγραφές;», ήταν τα λόγια του Θείου Λουκά.

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη, ο Μπάρλος είχε υποστηρίξει ότι δεν ήθελε να είχε πάρε δώσε με τον Νίκο Στράτο. Ούτε μία κουβέντα στο γήπεδο δεν αντάλλαζε μαζί του! «Άντε ρε φύγε από δω του είπα και τον έδιωξα..», του είχε πει σε αγώνα της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως μπορείτε να συμπεράνετε, ο Μπάρλος τον απεχθανόταν. Οι Ενωσίτες γιατί να τον εμπιστευτούν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags