Facebook Pixel "Είμαστε κι εσείς, αλλά είσαστε κι εμείς..."
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-02 21:55:00

"Είμαστε κι εσείς, αλλά είσαστε κι εμείς..."

"Είμαστε κι εσείς, αλλά είσαστε κι εμείς..."

Σε ένα πράγμα συμφώνησαν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός μετά το ντέρμπι της Τούμπας: Στα ζόρια που περνάνε ο ένας στην έδρα του άλλου! Δείτε τι είπαν Βιεϊρίνια κι Βαλβέρδε.

Η ατμόσφαιρα στα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι συνήθως κακή ως και εχθρική. Αυτό το καταλαβαίνουν καλύτερα από τον καθένα οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές των δύο ομάδων.

Σε αυτό άλλωστε, στάθηκαν στις δηλώσεις τους μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 1-0 και την πρόκριση του «Δικεφάλου» στα ημιτελικά.

Ο Βαλβέρδε σχολίασε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα. Δεν ξέρω αν εσείς περνάτε τα ίδια στο Καραϊσκάκη. Εμείς πάντως εδώ περνάμε άσχημα. Αλλά εσείς ξέρετε καλύτερα».

Λίγο αργότερα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, ανέφερε για την ατμόσφαιρα: «Ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει τι περάσαμε στην Αθήνα. Ο κόσμος δεν γνωρίζει τι πέρασε η ομάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Πρέπει να σταματήσει η αντιπαλότητα αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει τι περάσαμε στην Αθήνα. Για να σταματήσει πρέπει να συμβάλουν και οι δύο ομάδες, όχι μόνο η μία. Για τον Ολυμπιακό θα πρέπει να μιλήσουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Χρειαζόμαστε το στήριγμα των φιλάθλων μας αλλά όχι να πετούν αντικείμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο καθώς τότε την πληρώνει η ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags