Facebook Pixel Πάει και ο Μανιάτης...
| 2012-01-09 19:38:00

Πάει και ο Μανιάτης...

Πάει και ο Μανιάτης...

Μέσα σ` όλα στον Ολυμπιακό σήμερα, τα νέα από τον τραυματισμό του Γιάννη Μανιάτη δεν ήταν ευχάριστα, καθώς διαπιστώθηκε πως ο 25χρονος μεσος έχει υποστεί κάκωση στο δεξί γόνατο και λογικά δεν θα συμμετάσχει στον αγώνα της Τετάρτης με τον Θρασύβουλο προκειμένου να προφυλαχθεί.
 

Παράλληλα στην προπόνηση της Δευτέρας ο Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Χολέμπας ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30. Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με την Δόξα Δράμας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Χολέβας ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Ο Μανιάτης που έχει μια κάκωση από το χθεσινό παιχνίδι στο δεξί γόνατο, δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση και πιθανότατα δεν θα συμμετάσχει στον αγώνα της Τετάρτης με τον Θρασύβουλο προκειμένου να προφυλαχθεί.

Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 19:00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags