Facebook Pixel «Αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα και ψυχή»
| 2011-02-06 22:52:00

«Αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα και ψυχή»

«Αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα και ψυχή»

Στα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά και στην τύχη στάθηκε ο Κώστας Κατσουράνης σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τούμπα.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου. Βγάλαμε ψυχή και τα δώσαμε όλα. Ήμασταν όμως και τυχεροί σε κάποιες φάσεις, ειδικά στην ευκαιρία του Ίβιτς»,ανέφερε αρχικά ο «Κατσούρ» και συνέχισε: «Εμείς όμως κρατάμε τους βαθμούς και την προσπάθεια που κάναμε. Όταν νικάς με δέκα παίκτες θέλει ψυχικά αποθέματα και η αμυντική σου γραμμή να δουλέψει τέλεια».

Για τα συνεχόμενα ματς: «Παίξαμε και ένα κανονικό παιχνίδι την Τετάρτη που είχε μεγάλη ένταση και το ίδιο έγινε και σήμερα. Ήμασταν κουρασμένοι, αλλά αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα. Συνεχίζουμε κρατώντας τα θετικά στοιχεία που βγάζουμε στα τελευταία παιχνίδια».

Για τις ελπίδες που έχουν για τον τίτλο, τόνισε: «Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αν μειώσουμε την διαφορά, όλα γίνονται. Εμείς σε κάθε ματς παίζουμε για τους τρεις βαθμούς και περιμένουμε να πλησιάσουμε…»

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί: «Άλλο το ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και άλλο αυτό για το πρωτάθλημα. Τώρα έχουμε άλλο ένα ντέρμπι και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Θα έχουμε και τον κόσμο μας και ελπίζω πως θα μας βοηθήσει να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags