Facebook Pixel "Με εμάς ή με τους άλλους;"
| 2011-02-07 20:45:00

"Με εμάς ή με τους άλλους;"

"Με εμάς ή με τους άλλους;"

Το τσεκούρι του πολέμου έχει ξεθάψει ο Μαρινάκης. Αν δεν είσαι φίλος του Ολυμπιακού, θεωρείσαι εχθρός του! Δεν του γλιτώνει κανένας, ούτε φυσικά ο Γ.Γ.Α.! Ο σκύλος μυρίζει φίλους κι εχθρούς...

Η καυστική και άμεση απάντηση του Ολυμπιακού στον ΓΓΑ Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή, απέδειξε για ακόμα μία φορά πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να μην αφήσει κανέναν να πει «κουβέντα» για την ομάδα του.

Άλλωστε, ο ιδιοκτήτης των «ερυθρολεύκων» από την πρώτη του εμφάνιση στα δρώμενα του συλλόγου το καλοκαίρι, έδωσε το στίγμα του. Από την αρχή είχε φανεί πως θα παίξει… επιθετικά, για αυτό και ήδη έχει αποκτήσει αρκετούς εχθρούς. Ο Μαρινάκης φαίνεται πως έχει ως οδηγό την φράση «με εμάς ή με τους άλλους».

Ο σκύλος λοιπόν σας παρουσιάζει ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι οι εχθροί των Πειραιωτών αυτή τη στιγμή. Και λέμε αυτή τη στιγμή, γιατί τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα…

Στην πλευρά των… απέναντι, βρίσκονται πρώτοι – πρώτοι, όπως είναι λογικό, οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Από την αρχή της σεζόν έχουν υπάρξει αρκετές αντεγκλήσεις και τσακωμοί με τους ανθρώπους των δύο ομάδων τόσο από κοντά σε διάφορα συμβούλια και συνεδριάσεις όσο και μέσω ανακοινώσεων και κύκλων.

Στους «εχθρούς» συγκαταλέγονται φυσικά και οι δύο Θεσσαλονικείς, ΠΑΟΚ και Άρης. Με τον «Δικέφαλο» η… κόντρα φάνηκε στα μεταξύ τους παιχνίδια τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Κύπελλο, ενώ με τους «κίτρινους» αξέχαστα έχουν μείνει τα σχόλια μέσω κύκλων περί… «Φιλιππινέζας του Πατέρα» και στόχο τον Γιάννη Κόντη.

Εκτός από συλλόγους όμως, ο Μαρινάκης έχει κοντραριστεί και με φυσικά πρόσωπα. Η αρχή έγινε με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, με αφορμή την διαιτησία του Κάκου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ ακολούθησαν οι «μάχες» με διαιτητές και τελικά οι τιμωρίες τους ή ακόμα και διαγραφές τους.

Ο τελευταίος λοιπόν που προστέθηκε στην σχετική λίστα είναι ο Πάνος Μπιτσαξής. Δυσαρέσκεια με τον Γ.Γ. Αθλητισμού υπήρχε μήνες τώρα για τις απαγορεύσεις των μετακινήσεων. Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούσαν πως έχει «δύο μέτρα και δύο σταθμά», σε σχέση πάντα με τον Παναθηναϊκό, και αυτό αναφέρουν και στην σημερινή τους ανακοίνωση, η οποία όμως έχει ως αφορμή τις δηλώσεις του Μπιτσαξή για την επίθεση στο θέατρο Τέχνης.

Οι φίλοι…

Βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του εναντίων όλων, αφού ήδη υπάρχουν αρκετές ομάδες και παράγοντες που βρίσκονται στο πλευρό του. Οι καλύτεροι φίλοι του Βαγγέλη Μαρινάκη από την Σούπερ Λιγκ είναι οι Αχιλλέας Μπέος και Γεράσιμος Βεντούρης και για αυτό είναι και άριστες οι σχέσεις των «ερυθρολεύκων» με Ολυμπιακό Βόλου και Πανιώνιο αντίστοιχα.

Καλή συνεργασία υπάρχει επίσης με τον Αστέρα Τρίπολης, την Κέρκυρα και τον Πανσερραϊκό, ενώ παραδοσιακά καλές σχέσεις υπάρχουν και με την Ξάνθη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags