Facebook Pixel "Ήρθαμε για την πρόκριση"
| 2012-02-22 19:20:00

"Ήρθαμε για την πρόκριση"

"Ήρθαμε για την πρόκριση"

Βαρύς και... ασήκωτος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Ρούμπιν Καζάν, Κούρμπαν Μπερντίεφ, που δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια και τόνισε πως η ομάδα του ήρθε στην Αθήνα για προκριθεί.

Το θα εάν επιχειρήσει η ομάδα του να σημειώσει ένα γρήγορο γκολ: Η μόνη λύση είναι να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Το πως θα γίνει δεν έχει σημασία.

Τι έχει στο μυαλό του: Έχω κάνει κάποια συγκεκριμένα πλάνα και θα δείξει αύριο ο αγώνας εάν θα βγάλουν αυτά θετικό αποτέλεσμα.

Την ενδεκάδα και την σύστασή της: Μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Ανσάλντι. Κατά τ' άλλα η Ρουμπίν δεν έχει προβλήματα.

Το γήπεδο και το φυσικό χόρτο και το εάν θα επηρεάσει την ομάδα του: Όχι, εμείς θα παίξουμε με τον ίδιο τρόπο.

Για την ατμόσφαιρα στις κερκίδες και το εάν θα παίξει ρόλο: Όχι δεν θα μας επηρεάσει η κερκίδα. Ό,τι θέλουμε να κάνουμε, θα το κάνουμε.

Για το εάν θα παίξει με τρεις στόπερ: Δεν έχω ακόμα οριστικοποιήσει το σύστημα ή την ενδεκάδα. Δεν μπορώ να πω κάτι.

Για το ματς: Το μόνο που με νοιάζει είναι να περάσουμε στην συνέχεια.

Για το εάν θα έχει κάποιους παίκτες που του έλλειπαν πριν: Δεν έχω ακόμα ενδεκάδα . Θα την ξέρω πριν τον αγώνα.

Τον Ολυμπιακό και το εάν υπολογίζει σε κάποια ονόματα: Όπως είπα και πριν ο Ολυμπιακός είναι καλός σαν σύνολο. Έχει ονόματα που ξεχωρίζουν. Είναι καλός και σε επίθεση και σε άμυνα.

Για τον Βαλβέρδε που τον παρομοιάζουν με τον Γκουαρντιόλα και ότι κέρδισε με την πρώτη φορά την Ρουμπίν και όχι με την τρίτη: Δεν έχω κανένα σχόλιο επ' αυτού.

Για το προηγούμενο ματς, τα κενά που είχε η ομάδα του και τις προσπάθειες που έκανε για να βελτιώσει την εικόνα της: Φυσικά και προσπαθήσαμε. Θα κάνουμε το ίδιο και αύριο. Ο Ολυμπιακός έχει πιο πολλά ματς στα πόδια του. Είναι πιο έτοιμος ο Ολυμπιακός. Είναι λογικό γιατί παίζει πρωτάθλημα ενώ εμείς είχαμε αποχή. Το ματς αυτό θα είναι διαφορετικό από το προηγούμενο. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον σκοπό μας που είναι να περάσουμε.

Το εάν θα έχει δυνάμεις η ομάδα του: Φυσικά και θα έχουμε δυνάμεις. Θα το δείξουμε αύριο.

Τις θέσεις στο γήπεδο: Κανένα σχόλιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags