Facebook Pixel Τον «Ντρογκμπίνια» ήθελε ο Μενέσες (BINTEO)
| 2011-02-09 21:42:00

Τον «Ντρογκμπίνια» ήθελε ο Μενέσες (BINTEO)

Τον «Ντρογκμπίνια» ήθελε ο Μενέσες (BINTEO)

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες μέρες από τον Παναθηναϊκό ο Πάουλο Μενέσες, συνεργάτης του Κάρλος Φρέιτας και αρχισκάουτερ των πρασίνων. Οι προτάσεις του αποτελούν παρελθόν;

Ο Μενέσες πραγματοποίησε τον περασμένο μήνα πολυήμερο ταξίδι στο Περού για να ξετρυπώσει... λαβράκια, όμως η δουλειά του δεν θα έχει αντίκρισμα καθώς έλυσε τη συνεργασία του με τους νταμπλούχους.

Ο sportdog έμαθε και σας μεταφέρει το διακαή πόθο του Πάουλο Μενέσες, τον παίκτη που παρακολουθεί αρκετό καιρό και πιστοποίησε στα γήπεδα του Περού με την Εθνική Νέων της Βραζιλίας, ότι είναι σπουδαίο ταλέντο. Ο νεαρός ανάγκασε τον Πάουλο Μενέσες να του βγάλει το... καπέλο και να τον έχει «έτοιμο» για τον Παναθηναϊκό.

Το όνομά του είναι Ντιέγκο Μαουρίτσιο και ανήκει στην Φλαμένγκο. Ο 20χρονος περιφερειακός επιθετικός με το παρατσούκλι «Ντρογκμπίνια», το οποίο οφείλει στα κοτσιδάκια αλλά και στο δυναμικό στυλ παιχνιδιού του, έχει βάλει αρκετά γκολ στο Κύπελλο Λατινικής Αμερικής που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Περού ενώ την τελευταία σεζόν στο πρωτάθλημα Βραζιλίας είχε 28 συμμετοχές με 5 τέρματα.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2012 και ο Πάουλο Μενέσες, που έχει καλές άκρες στη Φλαμένγκο, είχε κάνει την προεργασία για να τον φέρει το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό αλλά δεν πρόλαβε. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη του «Ντρογκμπίνια», για τον οποίο λέγεται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Πόρτο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags