Facebook Pixel «Ποιός Οζένγκοβιτς; Τον Γιάνκοβιτς παρακολουθούμε» (VD)
| 2011-02-10 00:01:00

«Ποιός Οζένγκοβιτς; Τον Γιάνκοβιτς παρακολουθούμε» (VD)

«Ποιός Οζένγκοβιτς; Τον Γιάνκοβιτς παρακολουθούμε» (VD)

Σε κατηγορηματική διάψευση των όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον πιτσιρικά, Ογκνιέν Οζέγκοβιτς, προχώρησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, μιλώντας στους συνεργάτες του.

Τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει βάλει στο μάτι τον 17χρονο μεσοεπιθετικό, τον οποίο έφερε τελικά για δοκιμή η ΑΕΚ, δεν ευσταθούν και η αιτία όπως λέει ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Ολυμπιακού, είναι ότι δεν έδειξε ποτέ ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Όπως έκανε γνωστό ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, άλλος είναι ο νεαρός από τον Ερυθρό Αστέρα και την εθνική Νέων της Σερβίας, τον οποίο παρακολουθεί. Ο λόγος για τον Φιλίπ Γιάνκοβιτς που ανήκει και αυτός στην ομάδα του Βελιγραδίου και βγάζει μάτια με τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα με τη δεύτερη ομάδα, αλλά και με τη Νέων.

Ο Γιάνκοβιτς είναι γεννημένος το 1995 και αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις πίσω από τον στράικερ. Για να πάρετε και εσεις μια γεύση από τον 16χρονο τον οποίο περνάει από το «μικροσκόπιο» ο Ντάρκο Κοβασεβιτς, δεν έχετε παρά να τον δείτε στο σχετικό βίντεο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags