Facebook Pixel «Το πιο σημαντικό ματς με Παναθηναϊκό»
| 2011-02-12 23:24:00

«Το πιο σημαντικό ματς με Παναθηναϊκό»

«Το πιο σημαντικό ματς με Παναθηναϊκό»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν… χόρτασε με τη νίκη κόντρα στον Άρη και στην συνέντευξη Τύπου τόνισε, πως στόχος του Ολυμπιακού είναι πλέον το τρίποντο κόντρα στον Παναθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα. 

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στην νίκη επί του Άρη, στον τραυματισμό του Μιραλάς, αλλά και στον Φουστέρ

Για το αν οι «ερυθρόλευκοι» είναι μια ανάσα από το Πρωτάθλημα είπε: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο βεβαία και αυτό ήταν σημαντικό γιατί τα τελευταία χρόνια μας κέρδισε στο γήπεδο του, άρα λοιπόν αυτό το παιχνίδι ήταν σημαντικό για μας».

Για τα εκτός έδρας είπε:  « Όταν κερδίσει τρεις βαθμούς είσαι ευχαριστημένος  Εμείς προσπαθούμε να ακλουθούμε πάντα μια γραμμή παρότι ο Άρης μας δυσκόλεψε εμείς κάναμε το παιχνίδι μας και κερδίσαμε. Σίγουρα έχουμε χάσει παιχνίδι όπως με ΑΕΚ και με Παναθηναϊκό. Σήμερα η ομάδα έδειξε πως μπορεί αφού κέρδισε τον Άρη

Για τον Μιραλάς: «Δεν γνωρίσουμε ελπίζουμε να μην είναι κάτι το σοβαρό»

Για το αν φοβήθηκε μετά το γκολ του Άρη είπε: «Όχι δεν φοβηθήκαμε μετά το γκολ του Άρη γιατί υπήρχε χρόνο. Δεχθήκαμε πρώτη γκολ σε παιχνίδι και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε πως ο αγώνας θα συνεχιστεί στον ίδιο ρυθμό. Ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος χάσαμε τον ρυθμό μας λόγω των πολλών διακοπών. Ο Άρης δεν μας απείλησε αλλά ούτε και εμις μπορούσαμε. Προς το τέλος του αγώνα ήταν πολύ επικίνδυνα και για τις δύο ομάδες γιατι θα μπορούσε να μπει κάποιο γκολ»

Για το αν έπρεπε να αποβληθεί ο Ιμπαγάσα:  «Σοβαρολογείτε; Για την φάση με τον Νέτο μιλάτε; Εμείς το βλέπουμε τελείως διαφορετικά, είμαστε Ολυμπιακοί είδαμε πέναλτι το οποίο δεν μας δόθηκε. Έτσι είναι, ο καθένας το βλέπει από τη δική του πλευρά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags