Facebook Pixel Οι απουσίες φέρνουν πιτσιρικάδες!
| 2012-04-21 20:24:00

Οι απουσίες φέρνουν πιτσιρικάδες!

Οι απουσίες φέρνουν πιτσιρικάδες!

Χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ αναμένεται να δώσει ο Νίκος Κωστένογλου κόντρα στη Δόξα Δράμα όπως έδειξε η δοκιμή που έκανε στην τελευταία προπόνηση της Ένωσης ενόψει της αναμέτρησης της 30ης αγωνιστικής!

Η ΑΕΚ στο ματς της Θεσσαλονίκης δεν θα έχει στη διάθεση της 6 παίκτες, ενώ ο Κλωναρίδης είναι αμφίβολος λόγω ίωσης. Ο λόγος για τους Σιαλμά, Μάκο, Καφέ, Δέλλα, Κοντοέ, Ρίκκα! Οπότε είναι φυσικό ο Νίκος Κωστένογλου να κάνει... αλχημείες προκειμένου να βρει λύσεις στις θέσεις που υπάρχουν ελλείψεις, όπως στην άμυνα, το κέντρο και τις πτέρυγες.

Μάλιστα στην προπόνηση του Σαββάτου ο Κωστένογλου και τη δοκιμή 11άδας χρησιμοποίησε 5 νεαρούς παίκτες μια κίνηση, η οποία μεταφράζεται ως πρόθεση του Έλληνα τεχνικού να δώσει χρόνο συμμετοχής στους πιτσιρικάδες.

Ο Κωστέ χρησιμοποίησε τον Κωνσταντόπουλο τερματοφύλακα, ενώ την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν από δεξιά προς τα αριστερά οι Αργυρίου (22), Μανωλάς (21), Μπουγαΐδης (19) και Εγγλέζου (19). Στα χαφ πήραν θέση ο Βάργκας με τον 17χρονο Φούντα, με τον Γκερέιρο σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στις πτέρυγες ο Κάρλος έπαιξε αριστερά, ο Λεονάρντο δεξιά και ο Λυμπερόπουλο στην κορυφή.

Σημειωτέον ότι αν ο Κλωναρίδης μπορεί να προσφέρει τότε θα παίξει στα αριστερά αντί του Κάρλος, ο οποίος θα μετακινηθεί στον άξονα και ο Γκερέιρο θα τεθεί εκτός αρχικού σχήματος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags