Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο «κάστρο» της η Παρανά
| 2017-10-03 05:21:00

Στο «κάστρο» της η Παρανά

Sportdog Team
Στο «κάστρο» της η Παρανά

Μπλακ άουτ έπαθε η Παρανά στο άντρο της Φιγκεϊρένσε για να γνωρίσει την ήττα.

Μπήκε τέλος σε ένα σερί με 5 νίκες, που την έφερε στο κόλπο της ανόδου. Ενα σερί που έγινε κάτω από τις οδηγίες του υπηρεσιακού τεχνικού Ματέους Κόστα και παραμένει στη θέση του. Με no goal έχει βγάλει τα 5 από τα 6 τελευταία της ματς, έχοντας δεχθεί μόλις 2 γκολ. Αγωνιστικά εξέτισε ο επιθετικός Ρόμπσον. Αμφίβολος είναι ο αμυντικός μέσος Βίλελα.

Με πρωταγωνιστή τον αρχηγό της Ντ’ Αλεσάντρο, που έβαλε και τα δύο γκολ, η Ιντερνασιονάλ επικράτησε και της Σάντα Κρουζ. Είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να χάσει την άνοδο, ενώ αποκτά διαφορά και για τον τίτλο. Η ομάδα του Γκούτε Φερέιρα προέρχεται από 4 σερί νίκες στις οποίες δεν έχει δεχθεί γκολ. Over έληξαν τα 6 από τα 8 τελευταία της ματς. Αγωνιστικά εξέτισαν ο δεξιός μπακ Ουεντέλ και ο επιθετικός μέσος Λόπες. Τιμωρημένος ο εξαιρετικός στράικερ Πότκερ και ο μέσος Κουέστα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X

ΣΕΑΡΑ-ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ

Σπουδαίο διπλό για τη Σεαρά απέναντι στην Λουβερντένσε. Ειδικά από τη στιγμή που δέχθηκε μεγάλη πίεση στο δεύτερο ημίχρονο και άντεξε. Η ομάδα του Τσαμούσκα ανέβασε στα 4 ματς το αήττητο της έχοντας 2 νίκες και παραμένει γερά στο κόλπο για την άνοδο. Με 5 νίκες και 1 ισοπαλία έχει βγάλει τα 7 τελευταία εντός εκ των οποίων τα 6 ήταν under. Εξέτισαν τις ποινές τους οι εξαιρετικοί Οτάβιο (στόπερ), Καμερά (δεξιός μπακ), Ελτον (επιθετικός).

Σκούρα τα βρήκε η Βίλα Νόβα απέναντι στη Μπραζίλ Πελότας και χρειάστηκε το όμορφο γκολ του Φερνάντο για να δώσει την ισοπαλία. Η ομάδα του Εμερσον Μαρία έχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 6 τελευταία της και είναι στο κόλπο της ανόδου με το ντέρμπι απέναντι στην Σεαρά να είναι κομβικό. Με no goal έχει βγάλει τα 9 από τα 11 τελευταία της εκ των οποίων τα 9 ήταν και under. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα και θα παραταχθεί με το καλύτερο δυνατό σχήμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΜΠΡΑΖΙΛ ΠΕΛΟΤΑΣ-ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ

Πολύ όμορφο το γκολ του Σιόλα με το οποίο άνοιξε το σκορ η Μπραζίλ Πελότας, στο άντρο της Βίλα Νόβα, όπου λίγο έλειψε να φύγει με τη νίκη. Η ομάδα του Κλέμερ έβαλε τέλος σε δύο σερί ήττες, αλλά έχει ανάγκη από νίκες, αφού είναι μπλεγμένη αναφορικά με την παραμονή της. Με no goal έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός, έχοντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα.

Μεγάλης σημασίας το γκολ του Ζοάο Πάουλο στο 84’ απέναντι στην Παϊσαντού. Εδωσε τη νίκη με την οποία διατηρείται η Ζουβεντούδε στο κόλπο της ανόδου, ενώ ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή, που ήταν και ο μεγάλος στόχος. Η ομάδα του Νταλ Πότσο είναι αήττητη στα 5 τελευταία με 3 νίκες, έχοντας βρει ξανά τον καλό της εαυτό. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα και θα παραταχθεί με το καλύτερο δυνατό σχήμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: G

to stoixima.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags