Facebook Pixel Sportdog.gr | To ποντάρισμα στο Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός που θα σας στείλει στο ταμείο!
| 2017-11-03 10:25:00

To ποντάρισμα στο Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός που θα σας στείλει στο ταμείο!

Sportdog Team
To ποντάρισμα στο Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός που θα σας στείλει στο ταμείο!

Μεγάλο παιχνίδι!

Μπαρτσελόνα: Είναι ξεκάθαρα εκτός φόρμας και αυτό φαίνεται κι από τα τελευταία της αποτελέσματα. Χάνει πλέον με κάθε πιθανό τρόπο. Είτε αδυνατώντας η ίδια να σκοράρει, είτε αδυνατώντας να αμυνθεί δεχόμενη πολλούς πόντους. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει το παιχνίδι κόντρα στη Μιλάνο την περασμένη εβδομάδα, όπου η  Μπαρτσελόνα ηττήθηκε με 78-74 κάνοντας την τρίτη της ήττα στην Ευρωλίγκα. Μοναδικός διασωθείς από το "ναυάγιο" στην Ιταλία, ο Ερτέλ, που σημείωσε 13π. και είχε και 7ασ.

Ηττήθηκε και στο πρωτάθλημα από την Μούρθια, εντός έδρας, αυτή τη φορά δεχόμενη 97π. (94-97). Θέλοντας να "απορροφήσει" τους "κραδασμούς" από τις σερί ήττες, ο κόουτς Αλόνσο τόνισε πως συνεχίζει να εμπιστεύεται το ταλέντο των παιχτών του, παρά τα ατυχή αποτελέσματα. Επιστροφές στο αγωνιστικό κομμάτι για την Μπαρτσελόνα, με τους Κλαβέρ και Σάντερς να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών τους, που τους κρατούσαν εκτός από την αρχή της σεζόν.

Ολυμπιακός: Δύο πρόσωπα εμφάνισε την περασμένη εβδομάδα ο Ολυμπιακός και τα δύο του χάρισαν νίκες απέναντι σε Μακάμπι και Κίμκι. Κόντρα στους Ισραηλινούς ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στην άμυνα και επικράτησε με 68-69. Απέναντι στην Κίμκι δεν είχε πρόβλημα να παίξει το μπάσκετ του αντιπάλου, πήγε το παιχνίδι σε up τέμπο, σκόραρε πολλά καλάθια για το τελικό 92-75. Καλύτερος των Πειραιωτών ο Μιλουτίνοφ, που σημείωσε 17π. είχε και 2ριμπ. Ταξίδεψε με απουσίες στη Θεσσαλονίκη, δεν είχε πρόβλημα να κάνει ένα εύκολο πέρασμα στην έδρα του Άρη, νικώντας με 55-80.

Φοβάται το κακό σερί της Μπαρτσελόνα ο κόουτς Σφαιρόπουλος, την οποία χαρακτήρισε "πληγωμένο θηρίο", ενώ τόνισε πως το κλειδί στο ματς θα είναι να επιβάλει ο Ολυμπιακός το δικό του ρυθμό. Δεν αγωνίστηκε στα τελευταία ματς ο Μάντζαρης, έβγαλε όμως μέρος της προχθεσινής προπόνησης και είναι στην αποστολή. Εντός αποστολής και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Γουίλτζερ. Παίχτης που έκανε καριέρα στα κολέγια Κεντάκι και Γκονζάγκα.

Εκτίμηση

Ο κόουτς Σφαιρόπουλος έχει δίκιο. Η Μπαρτσελόνα είναι ένα "πληγωμένο θηρίο" και κάποια στιγμή θα αντιδράσει. Η μόνη σταθερά που υπάρχει για την ομάδα της Καταλωνίας, είναι ότι δεν παίζει άμυνα. Εκτιμώ ότι εκεί μπορεί και πρέπει να "χτυπήσει" ο Ολυμπιακός, οπότε το over154.5 προκρίνεται.

foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags