Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι θα πας στο ταμείο σήμερα με την Εθνική!
| 2017-11-12 11:06:00

Έτσι θα πας στο ταμείο σήμερα με την Εθνική!

Sportdog Team
Έτσι θα πας στο ταμείο σήμερα με την Εθνική!

Τι να ποντάρουμε σήμερα στο Ελλάδα - Κροατία!

Ελλάδα: Τραγική εμφάνιση στην Κροατία και δίκαιη ήττα με 4-1, που λογικά θα αφήσει την Ελλάδα εκτός Μουντιάλ. Δεν είχε νεύρο στο παιχνίδι της και πήγε εντελώς απροετοίμαστη ψυχολογικά για ένα τόσο κρίσιμο ματς. Βρέθηκε να χάνει από νωρίς με τραγικό λάθος του Καρνέζη, όπου υπέπεσε σε ανόητο πέναλτι και πριν προλάβει να συνέλθει δέχθηκε και δεύτερο γκολ για το 2-0. Κατάφερε να μειώσει με τον Παπασταθόπουλο, αλλά στιγμές μετά ήρθε και τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους. Πάρα πολλά τα κενά στην άμυνα και δεν βγήκε τίποτα στον Σκίμπε, ο οποίος αποποιήθηκε των ευθυνών του και είπε ότι δεν έκανε λάθος σε κάτι. Δεν ακούστηκε ωραίο σε κανέναν αυτό.

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει από τιμωρία ο Μανωλάς (32/0) του οποίου η απουσία ήταν εμφανής στο πρώτο ματς. Λογικά προλαβαίνει ο αρχηγός Τοροσίδης το παιχνίδι, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μήτρογλου, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Αλλαγή συστήματος, αλλά και προσώπων ετοιμάζει ο Σκίμπε, ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να γίνει πιο επιθετική η ομάδα μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Πιθανή ενδεκάδα: Η αποστολή της Ελλάδας: Τερματοφύλακες: Καρνέζης (Γουότφορντ), Ανέστης (ΑΕΚ), Καπίνο (Ολυμπιακός) - Αμυντικοί: Μανωλάς (Ρόμα), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Τοροσίδης (Μπολόνια), Τζαβέλλας (Αλάνιασπορ), Σταφυλίδης (Άουγκσμπουργκ), Ρέτσος (Λεβερκούζεν), Παπαδόπουλος (Αμβούργο), Λυκογιάννης (Στουρμ Γκράτς), Κολοβέτσιος (Παναθηναϊκός), Οικονόμου (Σπαλ) - Μέσοι: Μανιάτης (Αλάνιασπορ), Σάμαρης (Μπενφίκα), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Ταχτσίδης (Ολυμπιακός), Τζιόλης (Αλ Φαϊχά), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Χριστοδουλόπουλος (ΑΕΚ), Πέλκας (ΠΑΟΚ)- Επιθετικοί: Μπακασέτας (ΑΕΚ), Γιαννιώτας (Βαγιαδολίδ) Βέλλιος (Νότιγχαμ Φόρεστ), Διαμαντάκος (Μπόχουμ), Μήτρογλου (Μαρσέιγ)

Κροατία: Πήρε σπουδαίο αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. Εκμεταλλεύτηκε την τραγική αμυντική λειτουργία της Ελλάδας και με την τρομερή ποιότητα που την διακρίνει μεσοεπιθετικά, δεν άφησε ατιμώρητο κανένα λάθος και στο ημίχρονο ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 3-1. Το 4-1 διαμορφώθηκε στις αρχές του δεύτερου και έπειτα έριξε ταχύτητα. Απλά θα πρέπει να κάνει διαχείριση στη ρεβάνς και έχει την εμπειρία για να τα καταφέρει. Ο κόουτς Ντάλιτς ως όφειλε, δεν ήθελε να δυναμιτίσει το κλίμα ενόψει ρεβάνς και κράτησε χαμηλά τους τόνους, παρότι τόνισε ότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα για τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος δεν αποκλείεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με το προηγούμενο, αλλά το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να κυνηγήσει γκολ, ίσως τον κάνει να σκεφτεί ένα πιο αμυντικογεννές πλάνο. Το βέβαιο είναι, ότι θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα την Ελλάδα, μιας και την περιμένει να επιτεθεί από νωρίς.

Πιθανή ενδεκάδα: Η αποστολή της Κροατίας: Τερματοφύλακες: Σούμπασιτς (Μονακό), Κάλινιτς (Γάνδη), Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) - Αμυντικοί: Βίντα (Ντιναμό Κιέβου), Πίβαριτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Μίτροβιτς (Μπεσίκτας), Βράλιτσκο (Ατλ. Μαδρίτης), Νίζιτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Λόβρεν (Λίβερπουλ), Στρίνιτς (Σαμπντόρια), Λέοβατς (ΠΑΟΚ), - Μέσοι: Μόντριτς (Ρέαλ Μαδρίτης), Πέρισιτιτς (Ίντερ), Ράκιτιτς (Μπαρσελόνα), Μπρόζοβιτς (Ίντερ), Ρογκ (Νάπολι), Μπράνταριτς (Ρέικα), Πάσαλιτς (Σπαρτάκ Μόσχας), Βλάσιτς (Έβερτον) - Επιθετικοί: Μάντζουκιτς (Γιουβεντους), Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Ρέμπικ (Άιντραχτ), Κάλινιτς (Μίλαν)

Εκτίμηση

Η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να επιτεθεί και θα μπει να κυνηγήσει γκολ από νωρίς. Η Κροατία θα κάνει παιχνίδι αναμονής για να χτυπήσει στις κόντρα επιθέσεις. Πιστεύουμε θα δούμε γκολ και ματς με ρυθμό. Το over 2.5 στο 2.17 παίζεται.

Foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags