Facebook Pixel Sportdog.gr | Μας αρέσει το 3,30 της Στουτγκάρδης...
| 2017-12-08 10:19:00

Μας αρέσει το 3,30 της Στουτγκάρδης...

Sportdog Team
Μας αρέσει το 3,30 της Στουτγκάρδης...

Δεν χάνουν στην έδρα τους οι Σουηβοί.

Mε την αναμέτρηση Στουτγκάρδη - Λεβερκούζεν ξεκινάει απόψε η 15η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα στη Γερμανία. Οι Σουηβοί επιστρέφουν στην έδρα τους, εκεί οπου φέτος είναι αήττητοι μέχρι στιγμής και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους απέναντι σε μια δυνατή αντίπαλο.

Στουτγκάρδη - Λεβερκούζεν : 1 (3,30)

Ανάλυση

Δεν κατάφερε να πάρει τίποτα στην Βρέμη απέναντι στη Βέρντερ (ήττα 1-0) την περασμένη αγωνιστική η Στουτγκάρδη, μένοντας έτσι για άλλη μια φορά μακριά από τις νίκες εκτός έδρας. Αυτό το αρνητικό ρεκόρ, βέβαια, εξισσοροπείται από την πορεία στα εντός έδρας, όπου οι Σουηβοί παραμένουν αήττητοι μέσα στη φετινή σεζόν με ρεκόρ 5-1-0. Ο κόουτς Βολφ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους μέσους Μανέ και Τσίμερμαν και ο φορ Γκίντσεκ. Αντιθέτως, επιστρέφει ο μέσος Ακόλο. Από την άλλη μεριά, η Λεβερκούζεν προέρχεται από τη δεύτερη σερί εντός έδρας ισοπαλία της, μένοντας στο 1-1 με τη Ντόρτμουντ. Πάντως, σε αυτό το ματς οι "ασπιρίνες" άξιζαν κάτι περισσότερο από τον έναν βαθμό. Ευχαριστημένος έμεινε ο Χέρλιχ από την προσπάθεια των παικτών του, όμως το αποτέλεσμα σίγουρα τον δυσαρέστησε. Επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμους ο αμυντικός Σβεν Μπέντερ, ενώ τιμωρημένος είναι ο Βέντελ και εκτός θα μείνει και ο φορ Αραγκουίζ. Πάλι καλά που εξέτισε την ποινή του ο μέσος Κορ. Δεν αλλάζει το 3-4-3, με τους Χάρβετς, Μπραντ και Φόλαντ να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα των φιλοξενούμενων.

Εκτίμηση

Σίγουρα η Λεβερκούζεν είναι η καλύτερη ομάδα, όμως το 3,30 του άσου για μια ομάδα που δε χάνει φέτος εντός έδρας είναι τεράστιο και θα το πάρουμε. 1

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags