Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήρε φόρα ο Αστέρας!
| 2017-12-17 10:08:00

Πήρε φόρα ο Αστέρας!

Sportdog Team
Πήρε φόρα ο Αστέρας!

Τι θα παίξουμε τον Ολυμπιακό;

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (15:00, NOVA2)

Ο Ολυμπιακός πέτυχε στο Αγρίνιο την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του και θέλει μία ακόμη με τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη, αναμένοντας κάποια στιγμή ένα στραβοπάτημα της ΑΕΚ για να περάσει και πάλι στην κορυφή. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ παραγωγικοί, συνεχίζουν όμως να δέχονται εύκολα το γκολ (έξι σερί ματς χωρίς μηδέν παθητικό). Ο Λεμονής είναι πιθανό να έχει στη διάθεσή του και τον φορ Εμενίκε, ενώ εκτός είναι οι Καπίνο, Καρσελά, Μίλιτς, Ζντιέλαρ, που θα αποχωρήσουν τον Ιανουάριο.

Ο ΠΑΣ συνεχίζει τις ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 1-1 (έχει τέσσερις συνεχόμενες), είναι πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη, ενώ εκτός έδρας μετά τη νίκη στην πρεμιέρα στην Τρίπολη, δεν έχει κάνει άλλο «διπλό». Η αποστολή του στο Καραϊσκάκη είναι ούτως ή άλλως πολύ δύσκολη, ενώ υπάρχουν και σημαντικές απουσίες. Ο Πετράκης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους μέσους Τζημόπουλο, Γαρουφαλιά, τον φορ Σολτάνι και τον αμυντικό Καρανίκα, ενώ από τραυματισμούς προέρχονται ο αμυντικός Μιχαήλ και ο μέσος Νικολιάς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1/1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (17:15, NOVA2)

Το εκπληκτικό σερί του Αστέρα συνεχίστηκε και στη Ριζούπολη και με την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του έφτασε πλέον πολύ κοντά στην πεντάδα και στο στόχο του που η διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η ομάδα της Τρίπολης παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει πολύ καλή άμυνα, καθώς δέχθηκε από τον Απόλλωνα το πρώτο γκολ μετά από τέσσερα ματς. Ο Παντελίδης κάνει τα πλάνα του με τον ακραίο Κυριακόπουλο και τον μέσο Ματίντα να προέρχονται από προβλήματα.

Ο Παναιτωλικός δεν απέφυγε τη βαριά ήττα στο Αγρίνιο από τον Ολυμπιακό, πληρώνοντας και πάλι τα κενά και τα λάθη του. Για όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι δεν κατάφερε να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα και έχει χάσει πολύτιμους βαθμούς, παραμένοντας χαμηλά στη βαθμολογία. Θα προσπαθήσει να κερδίσει ό,τι μπορεί στην Τρίπολη, με τον Χάβο να μην υπολογίζει τον τιμωρημένο εξτρέμ Ντίας, από την άλλη επιστρέφει ο σημαντικός μέσος. Από προβλήματα προέρχονται ο αμυντικός Μπράβο και ο μέσος Λόπες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΛΑΜΙΑ-ΛΑΡΙΣΑ (17:15, NOVA3)

Τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, οι δύο τελευταίες μάλιστα με ΠΑΣ και Παναιτωλικό ουσιαστικά με υπέρβαση και επτά αγωνιστικές χωρίς ήττα αποδεικνύουν πως η Λαμία αρνείται να χάσει και καταφέρνει να παίρνει αποτέλεσμα και σε δύσκολες συνθήκες. Απέναντι στη Λάρισα πάντως θέλει το τρίποντο για να μείνει σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Τεννές δεν υπολογίζει πάλι τους τιμωρημένους γκολκίπερ Παπαδόπουλο και μεσοεπιθετικό Ακόστα, αμφίβολος είναι ο στόπερ Αναστασιάδης, επιστρέφει όμως ο μπακ Παντελιάδης.

Η Λάρισα για άλλη μία φορά «χτύπησε» στο τέλος και πήρε την υπερπολύτιμη νίκη στον αγώνα με την Ξάνθη, ανεβαίνοντας στην έβδομη θέση. Η θεσσαλική ομάδα έχει απόσταση ασφαλείας από την ουρά της βαθμολογίας και πάει στη Λαμία για να έχει νέο βαθμολογικό κέρδος. Άλλωστε εκτός έδρας έχει μόλις μία ήττα στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Εκτός παραμένει ο στόπερ Γιοβάνοβιτς, πρόβλημα, αμφίβολοι είναι ο αμυντικός Φάρκας και ο μέσος Λεοζίνιο, επιστρέφει ο μέσος Λαγός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30, NOVA2)

Η Ξάνθη λύγισε στο τέλος και έφυγε μα... άδεια χέρια από τη Λάρισα. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, είναι τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη και θέλει να βγάλει αντίδραση απέναντι στον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι που ένα καλό αποτέλεσμα έχει πάντα μεγαλύτερη σημασία. Ο Ράσταβατς δεν υπολογίζει και πάλι στους εξτρέμ Μπρίτο, Τριάδη και τον στόπερ Καμαρά, αμφίβολος είναι ο φορ Κάστρο, από την άλλη πλευρά αναμένεται να επανέλθει ο μπακ Κασάδο.

Ενός κακού μύρια έπονται και ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βγει από το αδιέξοδο χωρίς να τα καταφέρνει., Εκτός του οικονομικού έχει και το αγωνιστικό, με πέντε ματς χωρίς νίκη, δύο συνεχόμενες ισοπαλίες χωρίς να σκοράρει και απόσταση τεσσάρων βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ακόμη ψάχνει το «διπλό», ενώ αγωνιστικά εκτός είναι ο τιμωρημένος μπακ Ινσούα, ο επίσης μπακ Κουλιμπαλί και οι φορ Λουτσιάνο, Μουνιέ, Τσάβες, ενώ μάλλον εκτός θα είναι και ο Μολίνς και σ' αυτήν την περίπτωση δεν θα υπάρχει επιθετικός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER

Πηγή: tostoixima.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags