Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να πας στο ταμείο με τον Παναθηναϊκό σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!
| 2018-01-04 10:43:00

Θέλεις να πας στο ταμείο με τον Παναθηναϊκό σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Sportdog Team
Θέλεις να πας στο ταμείο με τον Παναθηναϊκό σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Η ομάδα του Πασκουάλ παίζει με την Ανατολού Εφές!

Παναθηναϊκός: Μια ήττα εντελώς εκτός προγράμματος για τον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική, αφού έχασε από την τελευταία ομάδα του γκρουπ, όπως διαβάζουμε στο foxbet.gr. Από δέκα σερί ήττες ερχόταν η Βαλένθια κι όμως οι παίχτες του Πασκουάλ δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με 67-73. "Από τα χειρότερα παιχνίδια μας", σχολίασαν μετά το τέλος του ματς, τόσο ο Πασκουάλ, όσο κι ο Ντένμον. Μοναδικός διασωθείς από το "ναυάγιο" στην Ισπανία, ο Λοτζέσκι, που είχε 17π., 2ασ. και 3ριμπ. Ζορίστηκε πάρα πολύ και στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, τον οποίο κέρδισε στο τέλος με 71-72.

Σύμφωνα με το foxbet.gr, δεν εφησυχάζουν οι "πράσινοι" ενόψει Εφές, με τον Πασκουάλ να υπογραμμίζει ότι η ομάδα του βρίσκει την Εφές στην καλύτερη της κατάσταση, ενώ κι ο Αντεντοκούνμπο χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το σημερινό ματς. Από τη πλευρά του ο Γκιστ έδωσε σύνθημα νίκης, υπογραμμίζοντας πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να σεβαστεί την Εφές και να συνεχίσει το εντός έδρας σερί που έχει. Επέστρεψε ο Καλάθης, υπολογίζονται κανονικά οι Παππάς και Όγκαστ.

Ανατολού Εφές: Αρχίζει και βγαίνει η δουλειά του Αταμάν στο παρκέ κι οι αναχρονιστικές επιλογές του για μπάσκετ. Ομάδα που θυμίζει περισσότερο τη Λιμόζ του 90΄, η Εφές παίζει φουλ άμυνα, από επίθεση λίγα πράγματα, ήρθαν όμως δύο θετικά αποτελέσματα. Η αρχή έγινε την περασμένη εβδομάδα, όπου η τουρκική ομάδα με οδηγό τον Μπράουν (21π., 3ασ., 4ριμπ) επικράτησε με 69-58 της Μπάμπεργκ. Το ίδιο αποτελεσματική στην άμυνα και στο ματς πρωταθλήματος την Κυριακή, όπου κέρδισε την Νταρουσάφακα με 73-69. Αναφορικά με το σημερινό ματς, ο Αταμάν τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να βρει κι εκτός έδρας νίκες για να καλύψει το χαμένο έδαφος, ενώ υπογράμμισε πως θα προσπαθήσουν να νικήσουν παίζοντας καλή άμυνα. Στο μεταγραφικό κομμάτι, η Εφές απέκτησε τον Ντάγκλας που είχε παρουσία στο ΝΒΑ τα προηγούμενα χρόνια. Ο παίχτης δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα. Δεν έπαιξε στα δύο τελευταία ματς ο Λίντο (G, 8.6π/1.6ασ./4ριμπ), δείχνει να μην υπολογίζεται από τον Αταμάν.

Εκτίμηση

Άμυνα, άμυνα, άμυνα. Αυτό ξέρει, αυτό παίζει ο Αταμάν και αυτό θα πράξει και σήμερα. Από πλευράς του ο Παναθηναϊκός είναι πιο επιθετικός φέτος, στα τελευταία ματς όμως βλέπουμε ότι έχει μείνει αρκετά κάτω από το μέσο όρο του. Η επιστροφή Καλάθη θα του δώσει δημιουργία, όμως δεν παίρνει εύκολους πόντους από την περιφέρεια. Το under155.5 ποντάρεται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags