Facebook Pixel Sportdog.gr | Να τι θα ποντάρουμε στο Ατρόμητος - ΠΑΟΚ!
| 2018-03-31 10:14:00

Να τι θα ποντάρουμε στο Ατρόμητος - ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Να τι θα ποντάρουμε στο Ατρόμητος - ΠΑΟΚ!

Απογοητευμένοι στον Δικέφαλο μετά την τιμωρία.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ

***Παρά τα ανεβοκατάσματα ο άσος κυμαίνεται γύρω από το 5,40, το διπλό έπεσε κάτω από το 1,70, που είχε ανοίξει και στριφογυρίζει γύρω από το 1,65.

***Κύπελλο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 2-0 (24/1), Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-3 (8/2).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κρατάει τη σπουδαία αντίδρασή του στα τελευταία τριάντα λεπτά όταν μετέτρεψε το εις βάρος του 2-0 στο τελικό 2-2 στο εκτός έδρας μίνι αθηναϊκό ντέρμπι κόντρα στον Πανιώνιο. Στην πρώτη ώρα του αγώνα απείχε από τα γνωστά επίπεδα απόδοσής του και κινδύνευσε να δεχθεί και άλλα γκολ.

«Δυστυχώς αφήσαμε να φύγουν περισσότερα από εξήντα λεπτά, όμως όταν η κατάσταση ζόρισε οι παίκτες μου ήταν εντυπωσιακοί και κάλλιστα θα μπορούσαν να φτάσουν σε μια εκπληκτική ανατροπή. Ακόμα δεν έχουμε βγει στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά αν κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ πάμε φουλ για την τρίτη θέση» η τοποθέτηση του Νταμίρ Κάναντι, που ανανέωσε και για την επόμενη χρονιά.

Μετρά τρεις νίκες στα εννιά τελευταία παιχνίδια (3-5-1), αλλά έχει ουσιαστικά κλειδώσει την τέταρτη θέση, κοιτάζει πάντως μέχρι και τη δεύτερη.

Δεν υπολογίζονται οι τρεις δανεικοί από τον ΠΑΟΚ, ο στόπερ Χατζηισαΐας (23/1), ο αριστερός μπακ Γιαννούλης (23/0) και ο μεσοεπιθετικός Ουάρντα (21/8). Ετοιμος ο χαφ Βασιλακάκης (24/4), πάντα απών ο φορ Μανούσος (9/2).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Γιαννιώτης - Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Σάχιτς - Μπουσούλατζιτς, Μάνσον - Μπρούνο, Βασιλακάκης, Ντιγκινί – Ντάουντα

ΠΑΟΚ: Απίστευτα πράγματα στην Τούμπα στο μεγάλο εντός έδρας ντέρμπι κορυφής κόντρα στην ΑΕΚ. Η προσωρινή ακύρωση του γκολ του Βαρέλα στο 90΄ προκάλεσε την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με το διαιτητή να αποσύρεται στα αποδυτήρια. Εκεί έκλεισε το φύλλο αγώνα κατακυρώνοντας τελικά το γκολ, όμως επέρριψε τις ευθύνες για τη διακοπή στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πρωτόδικα τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών (-2 και από το επόμενο), σε τρεις αγώνες θα μείνει κλειστή η Τούμπα, άσκησε πάντως έφεση.

Δεύτερο διαδοχικό επεισοδιακό ντέρμπι, αυτό με τον Ολυμπιακό που τελικά κατακυρώθηκε στον αντίπαλό του, αλλά δεν του  αφαιρέθηκαν οι 3 βαθμοί, εντονότατη η απογοήτευση για τη διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου.

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Βαρέλα (23/1) κι έμεινε εκτός αποστολής.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Πασχαλάκης - Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βιεϊρίνια - Κάνιας, Μαουρίτσιο - Μακ, Πέλκας, Κάμπος – Πρίγιοβιτς

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (G/G): Μικρό κατά την άποψή μας το 1,70 που άνοιξε το διπλό και παρά τις σημαντικές απουσίες του Ατρόμητου, ο ΠΑΟΚ καλείται να διαχειριστεί τα όσα επέφερε η διακοπή του ματς με την ΑΕΚ. Εμείς θα εμμείνουμε στο ποντάρισμα στο εκατέρωθεν σκοράρισμα του 2,25 (Stoiximan) στηριζόμενοι στην εκτελεστική  δεινότητα των δύο ομάδων.

Πηγή: matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags