Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να πληρωθείς σήμερα από τον Ολυμπιακό; Κάνε κλικ εδώ
| 2018-04-24 10:22:00

Θέλεις να πληρωθείς σήμερα από τον Ολυμπιακό; Κάνε κλικ εδώ

Sportdog Team
Θέλεις να πληρωθείς σήμερα από τον Ολυμπιακό; Κάνε κλικ εδώ

Παίζει για το break.

Παναθηναϊκός: Μετά το 0-1 ήξερε ότι στο δεύτερο παιχνίδι θα την περιμένουν πιο δύσκολες καταστάσεις, σύμφωνα με το foxbet.gr. Και κάπως έτσι εξελίχθηκε το "έργο", με τον Ολυμπιακό να πιέζει πολύ περισσότερο, να ρίχνει το τέμπο και να πηγαίνει το ματς περισσότερο στις επαφές και την Ζαλγκίρις να μένει από δυνάμεις στο τέταρτο δεκάλεπτο. Πάλι η ομάδα του Σάρας είχε απαντήσεις σε ένα ξέσπασμα του Ολυμπιακού στη δεύτερη περίοδο, όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα του σκόραρε το πρώτο της καλάθι, τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη. Κάπως έτσι ήρθε η ήττα με 79-68, με τον Ντέιβις να πραγματοποιεί και πάλι σπουδαία εμφάνιση, έχοντας 20π. Έντονα παράπονα από τη διαιτησία είχε αυτή τη φορά ο Γιασικεβίτσιους (στο πρώτο παιχνίδι διαμαρτυρήθηκε ο Σφαιρόπουλος), ενώ ο επίσημος λογαριασμός της ομάδας στο twitter σχολίασε στο ημίχρονο τις βολές των δύο ομάδων στην πρώτη περίοδο (ήταν 11-0). Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε χωρίς απρόοπτα, οπότε η λιθουανική ομάδα θα παραταχθεί πλήρης.

Ολυμπιακός: Ανάγκασε τον Ολυμπιακό να παίξει με την "πλάτη στον τοίχο" κι αυτός θα κερδίσει. Ήττα και 0-1 από το πρώτο ματς. Τραυματίας Μιλουτίνοφ και τρεις να παίζουν με ένεση στο δεύτερο. Σπανούλης εξουθενωμένος από την υπερπροσπάθεια στον πρώτο αγώνα. Ε και; Ο Ολυμπιακός έβγαλε τρομερή ενέργεια την Παρασκευή σε άμυνα κι επίθεση και με τον ΜακΛιν να "ντύνεται" Σακίλ Ο΄Νιλ και να έχει 21π., 3ασ. και 4ριμπ., πήρε τη νίκη με 79-68. Πλέον θέλει ένα break στα επόμενα δύο ματς, τουλάχιστον, για να επιστρέψει η σειρά στο ΣΕΦ. "Συγκινητικό αυτό που συμβαίνει στον Ολυμπιακό" δήλωσε χθες ο Παπαπέτρου, αναφερόμενος στην αυταπάρνηση των παιχτών να αγωνιστούν στα ματς κόντρα στη Ζαλγκίρις, αν και τραυματίες. Πρίντεζης (F, 12.4π/5.6ριμπ) και Μιλουτίνοφ (C, 9.2π/5.9ριμπ) δεν προπονήθηκαν χθες, ταξίδεψαν όμως κανονικά στο Κάουνας. Λογικά ο πρώτος προλαβαίνει το σημερινό, ο δεύτερος ίσως το ματς της Πέμπτης. Υπολογίζονται κανονικά οι Παπανικολάου (F, 8.1π/4.5ριμπ), Στρέλνιεκς (G, 7.3π) και Μπόγρης (C).

Εκτίμηση

Μετά και την εμφάνιση της Παρασκευής και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε ακόμα μια, ψυχωμένη, νίκη, το μομέντουμ δείχνει ξεκάθαρα Ολυμπιακό. Η Ζαλγκίρις εντός είναι δυνατή, αλλά σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης, της λείπει αυτό που έχει ο Ολυμπιακός. Βαριά φανέλα κι εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις. Σε τιμές αουτσάιντερ, το διπλό έχει αξία.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags