Facebook Pixel Sportdog.gr | Ταμείο με ποντάρισμα στο ΠΑΟΚ - Σπαρτάκ!
| 2018-08-08 10:27:00

Ταμείο με ποντάρισμα στο ΠΑΟΚ - Σπαρτάκ!

Sportdog Team
Ταμείο με ποντάρισμα στο ΠΑΟΚ - Σπαρτάκ!

Τι παίζουμε στο ματς της Τούμπας;

ΠΑΟΚ

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Αυτό υλοποίησε φέτος το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ, μετά την επιτυχημένη περσινή χρονιά και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Στο ρόστερ έγιναν κάποιες «μικρές» προσθήκες, ο προπονητής δεν κουνήθηκε από τη θέση του κι είδαμε τα αποτελέσματα στον προηγούμενο γύρο κόντρα στη Βασιλεία. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και στα δύο ματς και μετά τη νίκη με 2-1 στην Τούμπα, πήγε στην Ελβετία και διέλυσε την αντίπαλό του. Αν και δίχως Βιεϊρίνια, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ ανώτερος της ελβετικής ομάδας και επικράτησε άνετα με 3-0, ενώ σίγουρα μπορούσε και περισσότερα γκολ. «Αμόκ» στον κόσμο του ΠΑΟΚ εν όψει Σπαρτάκ, αφού τα εισιτήρια της αναμέτρησης πωλήθηκαν όλα από την πρώτη μέρα διάθεσής τους. Στα μεταγραφικά, προς «ναυάγιο» οδεύει η υπόθεση Βέρνμπλουμ, με τον ΠΑΟΚ να στρέφεται πλέον σε άλλους στόχους. Ανεπηρέαστος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη πάντως ο Λουτσέσκου, που σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο παίχτης ούτε πέρυσι ανήκε στον ΠΑΟΚ, οπότε δεν τον απασχολεί το ζήτημα.

Αγωνιστικά Νέα: Ανακοίνωσε αποστολή από χθες ο Ρουμάνος τεχνικός, δεν τα κατάφερε ο Βιερίνια (Α, 24/1 πέρυσι) και πλέον ο Πορτογάλος θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τη ρεβάνς στη Μόσχα. Ανέτοιμος κρίθηκε κι ο Μπίσεσβαρ (Μ, 20/1 πέρ.), που συμπληρώνει το «απουσιολόγιο» της ομάδας. Ο Κάνιας (Μ, 15/0 πέρ.) ανέβασε ρυθμούς και υπολογίζεται κανονικά, ενώ κι ο νιόφερτος Άκπομ (E, 16/6, Σιντ Τρούιντεν πέρ.) κρίθηκε έτοιμος από τον Λουτσέσκου, δύσκολα όμως θα ξεκινήσει βασικός.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Λέο Μάτος, Χατσερίδι, Βαρέλα, Κρέσπο – Κάνιας, Μαουρίτσιο – Λημνιός, Πέλκας, Ζαμπά (Καντουρί) - Πρίγιοβιτς

Σπαρτάκ Μόσχας

«Αυτοκτόνησε» την τελευταία αγωνιστική πέρσι η Σπαρτάκ, αφού η ήττα της από την Ντιναμό Μόσχας, σε συνδυασμό με τη νίκη της ΤΣΣΚΑ την έριξε 3η. Έχασε την απευθείας πρόκριση στους ομίλους κι είναι «υποχρεωμένη» να παίξει προκριματικά. Δεύτερη σερί χρονιά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, πέρσι είχε παίξει στους ομίλους. Χωρίς πολλές «μετατροπές» το καλοκαίρι, αφού δύο παίχτες αποχώρησαν, άλλοι τόσοι ήρθαν. Ελεύθερος έμεινε ο Τασκί (Α, 14/0 πέρυσι), στη Ροστόφ παραχωρήθηκε ο Ζούεφ (ΜΕ, 25/1 πέρ.). Στον αντίποδα, αποκτήθηκαν οι Γκιγιότ (Α, 40/2 Γάνδη πέρ.) και Τασάεφ (Μ, 27/7, Ντιν. Μόσχας πέρ.). Μετά τον ΠΑΟΚ, θα ανακοινώσει τον Ερεμένκο (M.). Έδωσε 11 φιλικά, ήταν πάρα πολύ καλή, είχε εννιά νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Κι από τις 28/7 ξεκίνησε και τις επίσημες υποχρεώσεις της για το φετινό πρωτάθλημα, επικράτησε στην πρεμιέρα της Ορενμπούργκ, κι απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της πρωταθλήτριας Λοκομοτίβ  το Σάββατο. Χωρίς τη συνοδεία οπαδών έπειτα από τιμωρία.

Αγωνιστικά Νέα: Βασικούς παρέταξε η Σπαρτάκ στο παιχνίδι κόντρα στη Λοκομοτίβ κι ο κόουτς Καρέρα ανέφερε σε δηλώσεις του ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια αλλαγή στο σχηματισμό και στους αρχικούς έντεκα που θα επιλέξει. Παίζεται μόνο η θέση στην κορυφή της επίθεσης, ένας εκ των Τασάεφ ή Λουίς Αντριάνο θα παίξει εκεί. Τρεις παίχτες δεν ακολούθησαν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για τους Τζίκια (Α, 17/1 πέρ.), Μελγκαρέχο (ΜΕ, 21/3 πέρ.) και Σαμέντοφ (ΜΕ, 21/2 πέρ.).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Μαξιμένκο – Εσένκο, Γκιγιότ, Μποκέτι, Κομπάροφ – Γκλουσάκοφ, Φερνάντο, Ζόμπνιν – Ζε Λουίς, Τασάεφ (Λουίς Αντριάνο) – Πρόμες

Εκτίμηση

Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Βασιλεία, δίχως όμως να λείπουν τα λάθη στην άμυνα. Ψιλορίσκο η επιλογή του Κρέσπο ως αριστερό μπακ, αφού ο ψηλόσωμος στοπερ του ΠΑΟΚ, υστερεί σε ταχύτητα. Με την ορμή που θα του δώσει η Τούμπα, μπορεί να σκοράρει, όμως οι αδυναμίες στην άμυνα ίσως του στοιχίσουν. Το G/G διπλασιάζει το ποντάρισμα και φαντάζει καλό.

Πηγή: foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags