Facebook Pixel Sportdog.gr | Έχει... τελικό απόψε στη Γερμανία!
Ποδόσφαιρο
| 2019-05-23 17:28:00

Έχει... τελικό απόψε στη Γερμανία!

Sportdog Team
Έχει... τελικό απόψε στη Γερμανία!

Ποιος θα παίζει στην Bundesliga τη νέα περίοδο;

Αν και φτωχό το σημερινό πρόγραμμα, υπάρχουν ματσάκια να ασχοληθούμε και ευκαιρίες για να ποντάρουμε. Μετά το χθεσινό μας ταμείο λοιπόν, με τον μπασκετικό άσο στην Ελλάδα και το διπλό στην Ελβετία, συνεχίζουμε σήμερα με δύο επιλογές από Γερμανία και Ελβετία.

Ξεκινάμε από το μπαράζ παραμονής στη Γερμανία, όπου έχουμε το πρώτο ματς ανάμεσα στην Στουτγάρδη (από την πρώτη κατηγορία) και την Ουνιόν Βερολίνου (από τη δεύτερη κατηγορία). Ισχύει το εκτός έδρας γκολ και εάν χρειαστεί στο δεύτερο παιχνίδι θα υπάρξουν παράταση και πέναλτι ώστε να αναδειχθεί η νικήτρια.

Η Στουτγάρδη τερμάτισε στην 16η της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, στο +7 από τον απευθείας υποβιβασμό και στο -4 από τη σωτηρία, στην τελευταία αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με την Σάλκε, ενώ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της έχει μία ήττα. Στην έδρα της, όπου σήμερα θα είναι κατάμεστη με 55.000 φιλάθλους, έχει φέτος ρεκόρ 6-4-7, ενώ στα τελευταία έξι έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Η Ουνιόν από την πλευρά της αν και ήταν φαβορί για την απευθείας άνοδο… αυτοκτόνησε, τερμάτισε Τρίτη και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Είχε πολλά προβλήματα φέτος εκτός έδρας (3-10-4), όπου αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες και για αυτό πρώτο της μέλημα απόψε είναι να μην δεχθεί γκολ. Θα παίξει αμυντικά με ξεκάθαρο στόχο το μηδέν κα θα προσπαθήσει να πάει το ματς σε χαμηλό τέμπο. Η Στουτγάρδη είναι καλύτερη ομάδα, έχει την έδρα και την εμπειρία, ωστόσο έχει και το άγχος του φαβορί. Λογικά, θα πάρει τη νίκη, όμως το ματς δύσκολα θα ξεφύγει στο σκορ και για αυτό αξίζει να ακολουθήσουμε το 1Χ σε συνδυασμό με το under 3.5.

Η δεύτερη επιλογή μας και σήμερα, αφού δικαιωθήκαμε την Τετάρτη, είναι από την Ελβετία και συγκεκριμένα από τη δεύτερη κατηγορία όπου η Ράπερσβιλ-Γιόνα υποδέχεται την Βίντερτουρ για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες που τους έβαλαν σε περιπέτειες, καθώς πλέον είναι μόλις στο +2 από την τελευταία θέση που οδηγεί σε υποβιβασμό και για αυτό απόψε… καίγονται για νίκη, αφού ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ααράαου που κυνηγάει την άνοδο. Στην έδρα τους έχουν ρεκόρ 7-3-7, ενώ έχουν νικήσει και τα δύο τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό τους. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους βρίσκονται στην πέμπτη θέση και δεν έχουν βαθμολογικές ελπίδες για την άνοδο, οπότε είναι αδιάφοροι για σήμερα. Εκτός έδρας έχουν ρεκόρ 6-3-8, ενώ στις δύο τελευταίες εξόδους τους γνώρισαν την ήττα με 1-0 και 4-1. Στηρίζουμε την ομάδα με το κίνητρο, η οποία θέλει να… τελειώσει με την παραμονή από σήμερα και να μην έχει άγχος στην τελευταία αγωνιστική.

Η δυάδα της Πέμπτης:

21.30: Στουτγάρδη – Ουνιόν Βερολίνου: 1 και under 3.5 σε απόδοση 1.60
21.00: Ράπερσβιλ-Γιόνα – Βίντερτουρ: 1 σε απόδοση 1.65

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags