Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποια ζέστη; Θα «παγώσουμε» σήμερα με σούπερ δυάδα από τη Φινλανδία!
| 2019-07-21 13:46:00

Ποια ζέστη; Θα «παγώσουμε» σήμερα με σούπερ δυάδα από τη Φινλανδία!

Ποια ζέστη; Θα «παγώσουμε» σήμερα με σούπερ δυάδα από τη Φινλανδία!

Εξαιρετικές επιλογές.

Το «παγωμένο» πρωτάθλημα της Φινλανδίας βρίσκεται σήμερα στις επιλογές μας, καθώς και τα δύο ματς που θα ασχοληθούμε, είναι από τη συγκεκριμένη κατηγορία και έχουν προγραμματισμένη σέντρα στις 17.00, οπότε βιαστείτε.

Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Ίντερ Τούρκου κόντρα στη Χόνκα, όπου η μεταξύ τους διαφορά είναι στους τρεις πόντους μετά από 15 αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι είναι στην πέμπτη θέση και η σημερινή τους αντίπαλος στη δεύτερη, όμως έχουν μία από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας με ρεκόρ 4-1-2, ενώ το απέδειξαν και μεσοβδόμαδα όπου για τα προκριματικά του Champions League νίκησαν 2-0 την Μπρόντμπι, αλλά αποκλείστηκαν με συνολικό σκορ 4-2. Στο πρωτάθλημα προέρχονται από το 2-0 κόντρα στη Λάχτι, που ήταν και το μοναδικό από τα τέσσερα τελευταία στο γήπεδό τους που δεν ήταν goal-goal. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είναι εντυπωσιακοί εκτός έδρας, τρέχουν ρεκόρ 4-2-1 και έχουν πετύχει έστω ένα γκολ στα 6/7 ματς μακριά από το γήπεδό τους. Περιμένω λοιπόν ένα δυνατό ντέρμπι, στο οποίο μπορούν να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες.

Συνεχίζουμε με τη Φινλανδία και η δεύτερη επιλογή μας είναι από το παιχνίδι της Κουόπιο με τη Μάριενχαμ. Οι γηπεδούχοι είναι στην τρίτη και κυνηγάνε με αξιώσεις το πρωτάθλημα, εντός έδρας έχουν ρεκόρ 3-2-2, προέρχονται από το διπλό με 2-1 στη Χόνκα και είναι αήττητοι τέσσερις αγωνιστικές. Σκοράρουν εύκολα, όμως δέχονται εξίσου εύκολα και έχουν τέσσερα διαδοχικά goal-goal, ενώ στην έδρα τους έχουν δεχθεί γκολ σε 5/7 παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα. Ανάλογες επιδόσεις έχουν όμως και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι προέρχονται από τη βαριά ήττα με 3-0 στην Κόκολα, ενώ στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές έχουν μία νίκη, μία ήττα και μία ισοπαλία. Εκτός έδρας έχουν ρεκόρ 4-3-1 και σήμερα θέλουν πάση θυσία βαθμό ή βαθμούς για να μην χάσουν την επαφή με την κορυφή. Καλές επιθετικά ομάδες, με προβλήματα στην άμυνα, κυνηγάμε το goal-goal.

Η δυάδα της Κυριακής:

17.00: Ίντερ Τούρκου – Χόνκα: goal-goal (1.70)
17.00: Κουόπιο – Μάριενχαμ: goal-goal (1.70)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags