Facebook Pixel Sportdog.gr | Το σημείο της ημέρας: Διπλό σε απόδοση 2.20!
| 2019-07-27 16:49:00

Το σημείο της ημέρας: Διπλό σε απόδοση 2.20!

Το σημείο της ημέρας: Διπλό σε απόδοση 2.20!

Η τραγική έδρα και η καλύτερη ομάδα.

Μία δυνατή επιλογή έχουμε ξεχωρίσει από το κουπόνι του Σαββάτου για τη στήλη με τις… μπόμπες του Onlinebet24.gr και αφορά το σουηδικό πρωτάθλημα.

Θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Σίριους κόντρα στην ΑΪΚ, όπου οι γηπεδούχοι έχουν 18 βαθμούς και δίνουν μάχη για να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 34 είναι στο -2 από την πρωτοπόρο Μάλμε και μπορούν σήμερα, εάν πάρουν το τρίποντο, να πατήσουν κορυφή!

Η Σίριους εντός έδρας έχει ρεκόρ 2-1-5 και μέχρι τώρα έχει αποδείξει πως είναι καλύτερη εκτός, όπως φάνηκε άλλωστε και την προηγούμενη αγωνιστική όπου έφυγε με το 1-1 από την έδρα της Μάλμε. Στο γήπεδό της έχει δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία τρία παιχνίδια της, ενώ μέχρι τώρα έχει δεχθεί έστω ένα γκολ στα 7/8 ματς που έχει δώσει μπροστά στο κοινό της.

Η ΑΪΚ από την πλευρά της δείχνει αποφασισμένη φέτος να κυνηγήσει τον τίτλο και μπορεί παράλληλα να έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, καθώς την Τρίτη πρέπει να ανατρέψει στη Σουηδία το 2-1 από τη Μάριμπορ, ωστόσο δείχνει απόλυτα προσηλωμένη στο στόχο της. Εκτός τρέχει ρεκόρ 3-2-2, τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών με τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ μεγάλο «όπλο» της είναι η άμυνα. Θα παίξει προσεκτικά και θα χτυπήσει στην κόντρα τα κενά των γηπεδούχων, που δεν έχουν συνηθίσει να… περιμένουν στην έδρα τους.

Ανώτερη ποιοτικά η ΑΪΚ, προβληματική στην έδρα της η Σίριους, πρόκληση το διπλό στο 2.20!

Η… μπόμπα του Σαββάτου:

17.00: Σίριους – ΑΪΚ: 2 σε απόδοση 2.20

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags