Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρεις επιλογές για το Ολυμπιακός-Πλζεν: Η πρόκριση και η... μπομπάτη απόδοση!
| 2019-07-30 16:25:00

Τρεις επιλογές για το Ολυμπιακός-Πλζεν: Η πρόκριση και η... μπομπάτη απόδοση!

Sportdog Team
Τρεις επιλογές για το Ολυμπιακός-Πλζεν: Η πρόκριση και η... μπομπάτη απόδοση!

Ένα από τα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής χρονιάς δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τη Βικτόρια Πλζεν στη ρεβάνς του 0-0 για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Πειραιώτες σαφώς επηρεασμένοι από το γεγονός ότι δεν είχαν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, αλλά και από την κομβική απουσία του Κώστα Φορτούνη, παρουσιάστηκαν ανέτοιμοι στο πρώτο ματς και το 0-0 σαφέστατα τους άφησε ικανοποιημένους. Δεν δέχθηκαν γκολ και σήμερα με καθαρή νίκη, έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο και παράλληλα την είσοδό τους στους ομίλους του Europa League. Ο Ολυμπιακός με τη δύναμη της έδρας και την ποιότητα του ρόστερ, θα μπει δυνατά και με στόχο το γρήγορο γκολ, ενώ η παρουσία των Σα και Σεμέδο – Μεριά στα μετόπισθεν εγγυάται το μηδέν στα μετόπισθεν. Το 1-0 δεν είναι ασφαλές σκορ, καθώς με 1-1 μένει εκτός, οπότε ο Πέδρο Μαρτίνς θα ζητήσει νίκη με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά και μόνο προς το φινάλε θα ρίξουν ρυθμούς.

Η Πλζεν από την πλευρά της έχασε τη μεγάλη ευκαιρία που της παρουσιάστηκε στο πρώτο παιχνίδι για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης, δεν βρήκε δίχτυα και πλέον καλείται να κάνει την έκπληξη σε μία εξαιρετικά δύσκολη έδρα. Στο πρωτάθλημα τα πηγαίνει πάντως πολύ καλά, έχει τρεις σερί νίκες και όλες με goal-goal και over 2.5! Τεράστια πάντως απόψε η απουσία του Τσέρμακ, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους στο ματς της Τσεχίας.

Το ματς θα είναι δύσκολο, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα για να πάρει την πρόκριση, ενώ αξίζει στηριζόμενοι κυρίως στην έδρα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ακόμα είναι ανέτοιμοι να κυνηγήσουμε και τον «άσο» που πληρώνει καλά. Ως… fun bet θα ρίσκαρα να τον συνδυάσω με over 1.5, καθώς μετά το πρώτο γκολ το ματς θα γίνει… ροντέο!

21.30: Ολυμπιακός – Πλζεν

Πρόκριση Ολυμπιακός (1.55)
Νίκη Ολυμπιακού (1.80)

Fun Bet: 1 και over 1.5 (2.20)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags