Facebook Pixel Sportdog.gr | Το ματς της χρονιάς για Άρη - Πώς θα πληρώσει και χωρίς να νικήσει!
| 2019-08-01 16:42:00

Το ματς της χρονιάς για Άρη - Πώς θα πληρώσει και χωρίς να νικήσει!

Sportdog Team
Το ματς της χρονιάς για Άρη - Πώς θα πληρώσει και χωρίς να νικήσει!

Αν και βρισκόμαστε στην πρώτη ημέρα του Αυγούστου, ο Άρης καλείται απόψε να δώσει ίσως τον πιο σημαντικό αγώνα της σεζόν. 

Οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν την ΑΕ Λεμεσού στην Κύπρο για τον 2οΠροκριματικό του Europa League μετά το 0-0 στη Θεσσαλονίκη και η πρόκριση στον επόμενο γύρο αποτελεί μονόδρομο, κυρίως για οικονομικούς λόγους.

Οι Κύπριοι αισθάνονται απόλυτα ικανοποιημένοι από τη «λευκή» ισοπαλία της πρώτης αναμέτρησης, καθώς δεν δέχθηκαν γκολ σε μία δύσκολη έδρα και δεν έχασαν ένα ματς που ήταν σαφώς κατώτεροι και περιορίστηκαν για 90 λεπτά στα αμυντικά τους καθήκοντα.  Ίδια τακτική πάντως αναμένεται να ακολουθήσουν και σήμερα, όπου δεν θα βιαστούν να ρισκάρουν και θα περιμένουν. Το παιχνίδι θα γίνει στο ουδέτερο γήπεδο της Λάρνακας και η κυπριακή ομάδα θέλει μόνο τη νίκη για να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Με ισοπαλία με γκολ ή ήττα μένει εκτός.

Ο Άρης… τα έβαλε με την ατυχία μετά το πρώτο ματς όπου δεν πήρε προβάδισμα πρόκρισης έχοντας δύο δοκάρι και βλέποντας τον διαιτητή να μη του δίνει ένα «καθαρό» πέναλτι. Οι Θεσσαλονικείς ταξίδεψαν στην Κύπρο με στόχο το διπλό, δεν θα παίξουν αμυντικά και θα ψάξουν το γρήγορο γκολ που θα διώξει το άγχος. Ο Σάββας Παντελίδης θα ξεκινήσει τον Λάρσον, που είναι πιο έτοιμος όπως και όλη η ομάδα μετά από μία εβδομάδα. Έφτιαξε πάντως φάσεις στην πρώτη αναμέτρηση, είχε ομοιογένεια και τρεξίματα τουλάχιστον μέχρι το 60-70, ωστόσο έλειπε  το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Το ματς θα είναι δύσκολο για τον Άρη, όμως είναι ανώτερη ομάδα και ήρθε η ώρα να το αποδείξει στο γήπεδο. Θα στηρίξουμε το Χ2 που του δίνει την πρόκριση, σε συνδυασμό με Under 3.5, καθώς περιμένω ότι δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ.

20.00: ΑΕ Λεμεσού – Άρης: Χ2 και Under 3.5 (1.70)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags