Facebook Pixel Sportdog.gr | Το δυνατό τεστ του Παναθηναϊκού, ο πρώην... Ολυμπιακός και η απόδοση που αξίζει το ρίσκο!
| 2019-08-03 11:43:00

Το δυνατό τεστ του Παναθηναϊκού, ο πρώην... Ολυμπιακός και η απόδοση που αξίζει το ρίσκο!

Sportdog Team
Το δυνατό τεστ του Παναθηναϊκού, ο πρώην... Ολυμπιακός και η απόδοση που αξίζει το ρίσκο!

Ένα από τα πιο δυνατά φιλικά της φετινής του προετοιμασίας δίνει απόψε (21.00) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει στο δημοτικό Στάδιο Κωνσταντινούπολης την Γαλατάσαράι.

Ο Γιώργος Δώνης ήθελε να τεστάρει τους παίκτες κόντρα σε πολύ καλούς αντιπάλους και περιμένει από την ομάδα του να βγάλει αρχικά τα πρώτα δείγματα δουλειάς από την προετοιμασία στην Ολλανδία και φυσικά να αποδείξουν ότι σιγά – σιγά… μεγαλώνουν. Ο Έλληνας κόουτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Μπουζούκη, τον Κουρμπέλη, που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και τον ανέτοιμο Μολό, οπότε θα κάνει κάποιες δοκιμές στη μεσαία γραμμή χρησιμοποιώντας ως αμυντικό χαφ είτε τον Δώνη είτε τον Νούνες.

Στο τελευταίο του φιλικό το Τριφύλλι έμεινε στο 0-0 με την Μπρέντα, ματς που άξιζε πάντως τη νίκη βάσει της εμφάνισής τους, ενώ είχαν προηγηθεί οι νίκες με 1-0 κόντρα στη Φένλο, 2-1 απέναντι στον Άγιαξ και 3-0 με τη Φέγενορντ και η ήττα με 2-1 από τη Μπίρσχοτ.

Η Γαλατασαράι προέρχεται από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ωστόσο το καλοκαίρι προχώρησε σε αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της. Απέκτησε τους Κριστιάν Λουιντάμα από την Σταντάρ Λιέγης, τον Σερί από την Φούλαμ, τον Εμρέ Μορ από την Θέλτα και τους Μπουγιούκ (Μαλάτιασπορ), Κοτσόυκ (Μπούρσασπορ), Μπάμπελ από την Φούλαμ και Τζίμι Ντουρμάζ (πρώην του Ολυμπιακού) από την Τουλούζ. Από εκεί και πέρα έφυγαν οι Φερνάντο με προορισμό τη Σεβίλλη, ο Σιναν Γκουμούς που μετακόμισε στην Τζένοα, ο Ονιεκούρου που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Έβερτον και ο Σεμίχ Καγιά που πάει στην Σπάρτα Πράγας.

Στα φιλικά πάντως η ομάδα του Φετίχ Τερίμ δεν τα πηγαίνει πολύ καλά και δείχνει αδυναμίες στην άμυνα. Ειδικότερα έχει ηττηθεί με 3-2 από την Λειψία, με 4-1 από την Άουγκσμπουργκ ενώ στο τελευταίο της ματς επικράτησε 3-1 της Μπορντό.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο, ωστόσο η Μπεσίκτας δεν είναι ακόμα έτοιμη και μπορεί να χτυπήσει στις αμυντικές της αδυναμίες. Αξίζει να κυνηγήσουμε το over 0.5 του Τριφυλλιού, αλλά και το goal-goal και over 2.5.

21.00: Γαλατάσαράι – Παναθηναϊκός

Over 0.5 Παναθηναϊκός (1.70)
Goal-goal και over 2.5 (2.20)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags