Facebook Pixel Sportdog.gr | Champions League: Σούπερ δυάδα, πανηγύρι με τα over και αποδόσεις που προκαλούν!
| 2019-08-07 16:49:00

Champions League: Σούπερ δυάδα, πανηγύρι με τα over και αποδόσεις που προκαλούν!

Sportdog Team
Champions League: Σούπερ δυάδα, πανηγύρι με τα over και αποδόσεις που προκαλούν!

Με την αναμέτρηση της Κλουζ με την Σέλτικ και αυτή της Μάριμπορ με την Ρόζενμποργκ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα ασχοληθούμε σήμερα και θα στηριχτούμε στα γκολ για να πάμε ταμείο.

Κλουζ – Σέλτικ

Η Κλουζ έρχεται από μία βροντερή νίκη στο πρωτάθλημα με 1-4 επί της Τσίντια, βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και έχει την ψυχολογία στα ύψη για το σημερινό παιχνίδι. Πλέον η προσοχή της είναι στραμμένη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για να έχουν ελπίδες πρόκρισης οι γηπεδούχοι πρέπει να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στην έδρα τους απέναντι σε μία πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα.

Η Σέλτικ έρχεται και αυτή από μία σπουδαία νίκη με 7-0 απέναντι στην Σεντ Τζόνσον και όλα δείχνουν πως τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και όλοι πιστεύουν στην επιστροφή του συλλόγου στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σημειώνεται ότι στην προηγούμενη φάση των προκριματικών ισοπέδωσε με συνολικό σκορ 7-0 την Νομ Κάλιου.

Μάριμπορ – Ρόζενμποργκ

Η Μάριμπορ δυσκολεύτηκε αρκετά στην προηγούμενη φάση των προκριματικών, αλλά κατάφερε να περάσει την ΑΙΚ Στοκχόλμης και να βάλει της βάσεις για να αρχίσει να βλέπει ομίλους στον ορίζοντα. Η πορεία της στο πρωτάθλημα είναι αρκετά καλή και το μόνο που μένει είναι να δούμε εάν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ευρωπαϊκές απαιτήσεις.

Η Ρόζενμποργκ έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας φαίνεται πως μπορεί να πλησιάσει την κορυφή. Έρχεται στον προκριματικό γύρο να παίξει έχοντας φρέσκο τον αποκλεισμό της από το εγχώριο κύπελλο που σίγουρα της κόστισε αλλά πιο σίγουρα την πείσμωσε και σήμερα περιμένουμε να δώσει απαντήσεις.

Δυάδα:

[21:00] Κλουζ – Σέλτικ: Over 1,5 (1.56)

[21:15] Μάριμπορ – Ρόζενμποργκ: Over 1,5 (1.55)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags