Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάλυση Bundesliga: Θα πέσουν «βροχή» τα γκολ – Η παράδοση μιλάει και δεν κάνει λάθος
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-17 14:44:00

Ανάλυση Bundesliga: Θα πέσουν «βροχή» τα γκολ – Η παράδοση μιλάει και δεν κάνει λάθος

Sportdog Team
Ανάλυση Bundesliga: Θα πέσουν «βροχή» τα γκολ – Η παράδοση μιλάει και δεν κάνει λάθος

Η Γερμανία μόλις ξεκίνησε!

Περισσότερα παιχνίδια σήμερα στην πρώτη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα να είναι στο προσκήνιο και να παρουσιάζει ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον που επικεντρώνεται όπως είναι φυσικό στα γκολ.

{16:30} Βέρντερ Βρέμης – Φορτούνα Ντίσελντορφ

H Βέρντερ έρχεται από πρόκριση στο Κύπελλο της Γερμανίας και είναι το φαβορί τόσο αγωνιστικά όσο και αναφορικά με τις αποδόσεις. Στο νοκ άουτ παιχνίδι για το κύπελλο κέρδισε με το επιβλητικό 1-6 την Ντέλμενχορστ. Η επίθεσή τους μοιάζει πιο δυνατή από ποτέ και αναμένεται να μας το δείξει και στην πρεμιέρα. Η Φορτούνα πέρασε και αυτή από τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου αλλά με μεγαλύτερη δυσκολία και έδειξε αναποτελεσματική στο να βρει σκορ. Η παράδοση των δύο ομάδων είναι γεμά τη γκολ που σήμερα πληρώνουν πολύ καλά.

Εκτίμηση: Over 2,5 (1.65)

{16:30} Μπορούσια Ντόρτμουντ – Άουγκσμπουργκ

Η Μπορούσια θέλει σίγουρα εκμεταλλευτεί από νωρίς το στραβοπάτημα της Μπάγερν για να μην πάθει τα ίδια με πέρυσι. Φυσικά και κυριάρχησε στα προκριματικά του Κυπέλλου και έδειξε ήδη τη δυναμική της. Ο άσος ωστόσο βρίσκεται σε πάρα πολύ χαμηλά επίπεδα και έτσι δύσκολα ποντάρεται. Η Άουγκσμπουργκ έδειξε πολύ κακή εικόνα στο Κύπελλο και σήμερα θέλει να παρουσιάσει τον καλό της εαυτό απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην Μπορούσια στο παρελθόν, γιατί να μην το κάνει και σήμερα;

Εκτίμηση: GG (1.95)

{16:30} Φράιμπουργκ – Μάιντζ

Χαμός αναμένεται να γίνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι νίκησαν με τα χίλια ζόρια στα προκριματικά του Κυπέλλου και θέλουν να κάνουν μία καλή πρεμιέρα μπροστά στον κόσμο τους και ίσως μπορέσουν να το κάνουν καθώς δεν αντιμετωπίζουν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Η Μάιντζ από την άλλη ξεκίνησε με ήττα στις επίσημες υποχρεώσεις της καθώς δεν μπορούσε να βρει δίχτυα με τίποτα. Πλέον κοιτάει να κλείσει στόματα με την απόδοσή της.

Εκτίμηση: Over 2,5 (1.95)

{19:30} Γκλάντμπαχ – Σάλκε

Ματσάρα αναμένεται να είναι η συγκεκριμένη με τις δύο ομάδες να έχουν βαριά προϊστορία και διαθέτουν δυναμικό που μπορεί να δώσει ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Η Γκλάντμπαχ έφυγε νικήτρια με 1-0 από το Ζάντχαουζεν στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του Κυπέλλου Γερμανίας, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει. Από την άλλη η Σάλκε κέρδισε εκτός έδρας με 5-0 την Ντρόχτερζεν/Ασελ στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας. Δείχνοντας από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό. Η παράδοση οδηγεί με κλειστά μάτια στο αμφίσκορο, καθώς κάτι το αντίθετο είναι πολύ σπάνιο.

Εκτίμηση: GG (1.70)
 

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags