Απόψε το βράδυ στις 22.00 ο Ολυμπιακός δίνει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς, καθώς αντιμετωπίζει την Κράσνονταρ στην Ρωσία στον επαναληπτικό μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ του Champions League.

Οι Πειραιώτες έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα από τη νίκη τους με 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο, όλοι γνωρίζουν ότι ακόμη η πρόκριση δεν έχει «κλειδώσει». Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί σαν να μην είχε γίνει το πρώτο παιχνίδι, όπως τόνισαν και στις δηλώσεις τους στη συνέντευξη Τύπου οι Πέδρο Μαρτίνς και Ρούμπεν Σεμέδο, προκειμένου να μην επαναπαυτούν και να δώσουν και πάλι το 100% τους, παίρνοντας την πολυπόθητη πρόκριση για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα αλλάξει 11αδα σε σχέση με τα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά ούτε και τακτική, καθώς θα παίξει κλειστά και προσεκτικά. Οι Πειραιώτες δεν θα ρισκάρουν, θα κρατήσουν κοντά τις γραμμές και θα προσπαθήσουν να ελέγξουν τον ρυθμό. Ωστόσο, έχοντας στο χορτάρι τους Βαλμπουενά, Ποντένσε, Μασούρα και Γκερέρο που τρέχουν ασταμάτητα, θα ψάξουν την κόντρα και τα κενά της αντίπαλης άμυνας.

Η Κράσνονταρ άλλωστε είναι υποχρεωμένη να παίξει φουλ επιθετικά από το πρώτο λεπτό και όλοι στην ομάδα γνωρίζουν, πως δεν έχουν πολλές ελπίδες, εάν δεν βρουν ένα γκολ στο πρώτο τουλάχιστον μισάωρο. Οι Ρώσοι θα μπουν με το… πόδι στο γκάζι, είναι ξεκούραστοι αφού έκαναν το απαραίτητο ροτέιστον στο πρωτάθλημα, ωστόσο όπως αποδείχθηκε και στο Γ. Καραϊσκάκης δεν έχουν ούτε αμυντική συνοχή ούτε και την απαραίτητη εμπειρία για να κρατήσουν άνετα το μηδέν και χωρίς άγχος.

Παίζοντας επιθετικά και… πιέζοντας καταστάσεις, η Κράσνονταρ θα αφήσει χώρους στους εξαιρετικούς και πολύ ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα βρουν φάσεις, θα πατήσουν περιοχή και μπορούν να βρουν γκολ. Τo over 0.5 των Πειραιωτών δεν πληρώνει καλά, για αυτό θα ποντάρουμε στο goal-goal, καθώς οι Ρώσοι θα φτιάξουν και ίσως βρουν γκολ. Πάντως δύσκολα θα χάσει την πρόκριση η ομάδα του Λιμανιού μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα.

[22.00] Κράσνονταρ – Ολυμπιακός

Εκτίμηση: goal-goal (1.70)

Πηγή: onlinebet24.gr