Facebook Pixel Sportdog.gr | Premier League: Τσέλσι και Τότεναμ με combo bet, η πρόκληση με Σίτι και η… μπόμπα του 2.30!
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-19 16:40:00

Premier League: Τσέλσι και Τότεναμ με combo bet, η πρόκληση με Σίτι και η… μπόμπα του 2.30!

Sportdog Team
Premier League: Τσέλσι και Τότεναμ με combo bet, η πρόκληση με Σίτι και η… μπόμπα του 2.30!

Σούπερ ανάλυση για όλα τα παιχνίδια στο Νησί.

Χαμός γίνεται το Σάββατο στην Αγγλία, με πολλά και σημαντικά παιχνίδια για την ένατη αγωνιστική της Premier League.

[17.00] Τσέλσι – Νιουκάστλ

Πριν τη διακοπή η Τσέλσι είχε βρει ρυθμό, μετρούσε δύο συνεχόμενες νίκες, ενώ ακόμα και κόντρα στη Λίβερπουλ, παρά την ήττα με 2-1 άξιζε κάτι καλύτερο βάσει εμφάνισης. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά, συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα και προσπαθεί να περιορίσει και τα αμυντικά κενά. Η Νιουκάστλ μπορεί να προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 1-0 κόντρα στη Γιουνάιτεντ, ωστόσο ακόμα δεν πείθει. Βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, εκτός έδρας έχει μία νίκη και τρεις ήττες, έχοντας δεχθεί 11 γκολ. Φαβορί η Τσέλσι, μπορεί να νικήσει και άνετα.

Εκτίμηση: 1 και Over 1.5 (1.50)

[17.00] Τότεναμ – Γουότφορντ

Από το κακό στο χειρότερο πήγαινε πριν τη διακοπή η Τότεναμ, η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα της Μπράιτον, χάνοντας με τραυματισμό για πάρα πολλούς μήνες και τον Γιορίς. Στην έδρα της πάντως βελτιώνεται συνήθως, έχει ρεκόρ 3-0-1 και σήμερα θέλει να δώσει απαντήσεις. Ο Ποτσετίνο και οι παίκτες δούλεψαν πολύ και στην ψυχολογία στη διακοπή και θέλουν να επιστρέψουν με μία εντυπωσιακή νίκη μπροστά στο κοινό τους. Ιδανικός αντίπαλος η τελευταία της βαθμολογίας Γουότφορντ, η οποία εκτός έδρας έχει μία ισοπαλία και τρεις ήττες, ενώ στις τελευταίες δύο εξόδους της δέχθηκε 10 γκολ σύνολο! Δεν έχει σκοράρει για παιχνίδια και θα προσπαθήσει να κρατήσει το ματς σε αργό ρυθμό. Υπάρχει άγχος στην Τότεναμ, όμως είναι καλή ομάδα και μπορούν να… γυρίσουν την κατάσταση. Τους στηρίζουμε!

Εκτίμηση: 1 και over 1.5 (1.60)

[17.00] Άστον Βίλα – Μπράιτον

Η Βίλα δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στη 15η θέση με οκτώ βαθμούς και εντός έδρας έχει ρεκόρ 1-2-1. Προέρχεται από το εντυπωσιακό 5-1 στην έδρα της Νόριτς, ενώ στο γήπεδό της είναι τρία σερί ματς αήττητη, με δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Η Μπράιτον προφανώς κι έχει φοβερή ψυχολογία μετά το εντυπωσιακό 3-0 κόντρα στην Τότεναμ, όμως το ματς αυτό δεν πρέπει να μας μπερδεύει. Δεν έγινε… υπερομάδα, εκτός έδρας έχει ρεκόρ 1-1-2 και πριν τον θρίαμβο με την Τότεναμ, μετρούσε δύο βαθμούς στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Μπορεί η Βίλα λόγω έδρας να πάρει μία σημαντική για τη συνέχεια νίκη, που πληρώνει πάρα πολύ.

Εκτίμηση: 1 (2.30)

[17.00] Γουλβς – Σαουθάμπτον

Τη νίκη της χρονιάς πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική η Γουλβς, καθώς… ξέρανε με 2-0 τη Σίτι μέσα στο Μάντσεστερ κι έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και συμπληρώνοντας τρία ματς αήττητη ξέφυγε επιτέλους από τις τελευταίες θέσεις και απέδειξε πως είναι καλύτερη ομάδα. Έχουν βρει δίχτυα στα 7/8 φετινά τους παιχνίδια, ενώ πέντε από αυτά ήταν και goal-goal. Η Σαουθάμπτον αντίθετα παραμένει χαμηλά και παλεύει να μείνει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες με τελευταία το 4-1 από την Τσέλσι εντός, ωστόσο εκτός έδρας έχει δύο νίκες και δύο ήττες. Επίσης έχει σκοράρει στα 6/7 φετινά της παιχνίδια, ενώ μετράει τρία σερί goal-goal. Η Γουλβς είναι πάντως καλύτερη ομάδα, έχει τρομερή ψυχολογία και μπορεί εύκολα ή δύσκολα να πάρει τη νίκη. Θα πάρουμε για κάλυψη και το «χ», αφού θα υπάρχουν γκολ στο ματς.

Εκτίμηση: 1Χ και over 1.5 (1.70)

[17.00] Λέστερ – Μπέρνλι

Η Λέστερ έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά στη σεζόν, βρίσκεται δικαίως στην πρώτη τετράδα, είναι αήττητη στην έδρα της με 3-1-0, ενώ μετά από δύο συνεχόμενες νίκες με Τότεναμ και Νιουκάστλ, την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με γκολ στις καθυστερήσεις 2-1 στο Λίβερπουλ. Η Μπέρνλι επίσης τα πηγαίνει αρκετά καλά και βρίσκεται πάνω από τη μέση της βαθμολογίας, όμως εκτός έδρας ακόμα δεν έχει νίκη και μετράει τρεις ισοπαλίες και ένα διπλό. Είναι αήττητοι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, έχουν βρει δίχτυα στα 7/8 φετινά τους ματς, ενώ προέρχονται από το 1-0 κόντρα στην Έβερτον. Θα ψάξουν το γκολ και σήμερα για να κάνουν τη ζημιά, όμως η Λέστερ έχει προβάδισμα λόγω έδρας και φόρμας.

Εκτίμηση: 1Χ και over 1.5 (1.50)

[19.30] Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι

Η Κρίσταλ Πάλας είναι… άτυχη της αγωνιστικής που υποδέχεται την θυμωμένη Μάντσεστερ Σίτι. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει πολύ καλά και είναι στην έκτη θέση και αήττητοι εντός έδρας με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, όμως η σημερινή τους αποστολή είναι εξαιρετικά δύσκολη. Θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το μηδέν, όμως θα είναι δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα ανώτερη και η οποία οφείλει να δείξει πως η ήττα-σοκ της προηγούμενης εβδομάδας εντός από την Γουλβς με 2-0 ήταν απλά μία κακιά βραδιά. Η ομάδα του Πεπ ΓΚουαρδιόλα βρίσκεται ήδη στο -8 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και δεν υπάρχει πλέον περιθώριο για νέα απώλεια. Οι «Πολίτες» θα μπουν μέσα για το διπλό και με μεγάλο σκορ, ωστόσο αμυντικά συνεχίζουν να παρουσιάζουν κενά. Μπορεί να βρουν και περισσότερα από δύο γκολ, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να μην κρατήσουν το μηδέν.

Εκτίμηση: over 2.5 (1.50)
Fun Bet: over 2.5 Σίτι (1.90)


Πηγή: onlinebet24.gr
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags