Facebook Pixel Sportdog.gr | Έρχεται… φορτσάτη η Γιουβέντους: Τρελή απόδοση και σκόρερ που πληρώνει καλά!
| 2019-11-26 15:33:00

Έρχεται… φορτσάτη η Γιουβέντους: Τρελή απόδοση και σκόρερ που πληρώνει καλά!

Sportdog Team
Έρχεται… φορτσάτη η Γιουβέντους: Τρελή απόδοση και σκόρερ που πληρώνει καλά!

Ταμείο με την "Γηραιά Κυρία"!

Η Γιουβέντους υποδέχεται σήμερα την Ατλέτικο Μαδρίτης για την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και ως γνωστόν, από ένα τέτοιο παιχνίδι περιμένουμε πολλά για να πάμε ταμείο, καθώς το έπαθλο της σημερινής αναμέτρησης θα είναι η πρώτη θέση στον όμιλο.

Η Γηραιά Κυρία έρχεται από τρομερό διπλό με ανατροπή κόντρα στην Αταλάντα στην προηγούμενη αγωνιστική και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» με το τρίποντο στη Μόσχα επί της Λοκομοτίβ και πλέον κυνηγάει τη νίκη σήμερα για να πάρει την πρωτιά στον όμιλο. Επιπλέον σήμερα θα δούμε και τον Ρονάλντο που απουσίαζε από την αναμέτρηση με την Αταλάντα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης από την αρχή της σεζόν παίζει πολύ μέτρια και καταφέρνει να παίρνει νίκες πιο δύσκολα και από τη Γιούβε. Το Σάββατο έμεινε σε μια ακόμα εκτός έδρας ισοπαλία στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στη Γρανάδα (1-1) και υποχώρησε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Στο Τσάμπιονς Λιγκ αν δεν γίνει κάτι δραματικό θα είναι αυτή που θα περάσει την επόμενη φάση μαζί με την Γιουβέντους, ανεξάρτητα από το σημερινό αποτέλεσμα.

Περιμένουμε τη Γιούβε να μπει με φόρα στο σημερινό παιχνίδι, καθώς έχει την ψυχολογία στα ύψη από το ματς με την Αταλάντα, ενώ η επιστροφή του Ρονάλντο που θέλει να δώσει απαντήσεις μπορεί να μας δώσει και σκόρερ.

[22:00] Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης:

Εκτίμηση: 1 (2.30)

Bonus Bet: Να σκοράρει ο Ρονάλντο (2.40)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags