Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα πολλά γκολ, ο άσος του 2.50 και το Έβερτον – Άρσεναλ! Σούπερ το 2.45 στο Σίτι-Λέστερ
| 2019-12-21 12:15:00

Τα πολλά γκολ, ο άσος του 2.50 και το Έβερτον – Άρσεναλ! Σούπερ το 2.45 στο Σίτι-Λέστερ

Sportdog Team
Τα πολλά γκολ, ο άσος του 2.50 και το Έβερτον – Άρσεναλ! Σούπερ το 2.45 στο Σίτι-Λέστερ

Με πολύ δυνατά παιχνίδια ξεκινάει το Σάββατο η 18η αγωνιστική της Premier League.

Φυσικά, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Έβερτον – Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ. Υπάρχουν όμως κι άλλα ματσάκια για ποντάρισμα.

[14.30] Έβερτον – Άρσεναλ

Τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ γνώρισε μεσοβδόμαδα χάνοντας στα πέναλτι 4-2 από τη Λέστερ η Έβερτον, η οποία συνεχίζει με τον υπηρεσιακό κόουτς Ντάνκαν Φέργκιουσον, παρά τα δημοσιεύματα για συμφωνία με τον Κάρλο Αντσελότι. Στο πρωτάθλημα πάντως είναι δύο ματς αήττητοι, αφού μετά τη νίκη με 3-1 κόντρα στη Λέστερ, ήρθε το 1-1 εντός με τη Γιουνάιτεντ. Δέχεται γκολ για οκτώ σερί ματς, ενώ 7/8 ήταν και goal-goal. Ανάλογες επιδόσεις έχει και η Άρσεναλ, η οποία παρότι ανακοίνωσε ως προπονητή χθες τον Μίκελ Αρτέτα, για σήμερα θα πάει με τον υπηρεσιακό Φρέντι Λιούμπεργκ. Προέρχεται από τη βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Σίτι (από το ημίχρονο!), έχει δεχθεί γκολ για εννιά σερί ματς, έξι εκ των οποίων ήταν goal-goal, ενώ τα δύο τελευταία της εκτός έδρας ήταν goal-goal και over 2.5. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και γκολ.

Εκτίμηση: goal-goal και over 2.5 (1.75)

[17.00] Άστον Βίλα – Σαουθάμπτον

Στην επικίνδυνη ζώνη με 15 βαθμούς βρίσκεται η Βίλα, η οποία γνώρισε την τρίτη διαδοχική της ήττα με το 2-0 στη Σέφιλντ. Εντός παρουσιάζεται εμφανώς βελτιωμένη, έχει ρεκόρ 3-2-3 και έχει σκοράρει 7/8 ματς, ενώ 5/8 ήταν και goal-goal. Η Σαουθάμπτον από την πλευρά της που έχει επίσης 15 βαθμούς, εκτός έδρας έχει ρεκόρ 2-2-4 και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Γουέστ Χαμ. Βρίσκει πάντως γκολ εύκολα, έχει σκοράρει φέτος στα 14/17 της παιχνίδια, ενώ 12/17 ήταν και goal-goal. Αποφεύγουμε το σημείο και ποντάρουμε στο αμφίτερμμα.

Εκτίμηση: goal-goal (1.50)

[17.00] Μπράιτον – Σέφιλντ Γιουν.

Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς βρίσκεται η Μπράιτον, η οποία εντός έχει ρεκόρ 3-3-2, προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με 2-2 κόντρα στη Γουλβς και 1-1 κόντρα στη Κρίσταλ Πάλας, ενώ 7/9 τελευταία της παιχνίδια ήταν goal-goal. Ανάλογες επιδόσεις έχει όμως και η Σέφιλντ, η οποία προέρχεται από το 2-0 κόντρα στη Βίλα και έχει σκοράρει στα 7/8 τελευταία της παιχνίδια, ενώ εκτός 6/8 παιχνίδια της ήταν και goal-goal. Και εδώ αποφεύγουμε το σημείο και πηγαίνουμε με τα γκολ και τις προβληματικές άμυνες.

Εκτίμηση: goal-goal (1.75)

[17.00] Νόριτς – Γουλβς

Αν και παραμένει προτελευταία και στο -3 από τη γραμμή σωτηρίας, η Νόριτς δείχνει βελτίωση στις τελευταίες αγωνιστικές. Προέρχεται από το 1-1 στην έδρα της εντυπωσιακής φέτος Λέστερ, βρίσκει δίχτυα για πέντε σερί αγωνιστικές, ενώ 4/5 ήταν και goal-goal. Εντός έχει ρεκόρ 2-1-5, ενώ μετράει 7/8 goal-goal! Ανάλογες επιθετικές επιδόσεις έχει όμως και η Γουλβς, η οποία είναι στην όγδοη θέση και προέρχεται από την ήττα με 2-1 εντός από την Τότεναμ. Οι «λύκοι» σκοράρουν για 16 σερί αγωνιστικές, δεν βρήκαν δίχτυα μόνο στην πρεμιέρα, ενώ 13/17 παιχνίδια τους μέχρι τώρα ήταν και goal-goal και μάλιστα 8/9 τελευταία ήταν goal-goal. Η Γουλβς θα βρει δίχτυα, βάσει της άμυνάς της, θα δεχθεί κιόλας.

Εκτίμηση: goal-goal (1.70)

[17.00] Νιουκάστλ – Κρίσταλ Πάλας

Παρά την ήττα με 1-0 στη Μπέρνλι η Νιουκάστλ έχει απομακρυνθεί πλέον από τις τελευταίες θέσεις και βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Εντός έδρας είναι δυνατή με ρεκόρ 3-4-1 και αήττητη για επτά σερί ματς, ενώ έχει πάρει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε. Η Κρίσταλ Πάλας επίσης είναι στην πρώτη 10αδα, είναι αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, ενώ προέρχεται από το 1-1 με την Μπράιτον. Εκτός έδρας πάντως αντιμετωπίζει δυσκολίες στο γκολ και προτεραιότητά της σήμερα θα είναι να κρατήσει το μηδέν. Σκληρή ομάδα η Νιουκάστλ, παίζει καλά στην έδρα της, πρόκληση ο άσος σε απόδοση πάνω από το 2.30!

Εκτίμηση: 1 (2.50)

[19.30] Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ

Μία εντυπωσιακή νίκη με 3-0 μέσα στην Άρσεναλ πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Σίτι, η οποία έχει την ευκαιρία σήμερα να πλησιάσει τη δεύτερη Λέστερ στον έναν πόντο και να πάει στο -11 με ματς παραπάνω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Εντός έδρας έχουν ρεκόρ 5-1-2, σκοράρουν για εννιά σερί ματς, ενώ 6/7 τελευταίο τους ήταν και goal-goal. Είναι ανώτερη ομάδα από τη Λέστερ, όμως οι φιλοξενούμενοι φέτος είναι εντυπωσιακοί και θυμίζουν το σύνολο που πήρε το πρωτάθλημα πριν από τρία χρόνια. Την προηγούμενη αγωνιστική βέβαια έμειναν στο 1-1 εντός με τη Νόριτς, όμως είχαν προηγηθεί οκτώ σερί νίκες. Σκοράρουν για 10 σερί αγωνιστικές και συνολικά στις 14/17 φετινές. Η Σίτι είναι ανώτερη και μπορεί να φτάσει σε μία ευρεία νίκη, όμως η Λέστερ έχει την ποιότητα για να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες στην άμυνα των Πολιτών.

Εκτίμηση: goal-goal (1.60)
Fun Bet: goal-goal και 1 (2.45)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags