Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο ΠΑΟΚ που ψάχνει απαντήσεις στην Κρήτη και πληρώνει καλά – Ρίσκο σε απόδοση 4.30!
| 2020-01-07 09:49:00

Ο ΠΑΟΚ που ψάχνει απαντήσεις στην Κρήτη και πληρώνει καλά – Ρίσκο σε απόδοση 4.30!

Sportdog Team
Ο ΠΑΟΚ που ψάχνει απαντήσεις στην Κρήτη και πληρώνει καλά – Ρίσκο σε απόδοση 4.30!

Με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ξεκινάει η έκτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην Κρήτη ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, καθώς ακολουθεί ρεβάνς στην Τούμπα, ενώ ισχύει και ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Οι Κρητικοί προέρχονται από μία γερή… σφαλιάρα στο πρωτάθλημα, καθώς το Σάββατο ηττήθηκαν εντός έδρας με 2-1 από το Βόλο. Αυτή ήταν πάντως μόλις η δεύτερη φετινή ήττα τους στο «Γεντί Κουλέ», καθώς είχαν πριν χάσει μόνο από τον ΠΑΟΚ με 1-0. Έχουν ρεκόρ στη Σούπερ Λιγκ εντός 6-1-2, έχοντας σκοράρει στα 8/9 παιχνίδια τους, ενώ 6/9 ήταν και goal-goal και over 2.5. Θα λείψει ο τραυματίας Ναμπί, εκτός με ίωση ο Γιαννούλης, ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής ο σημαντικός Μεγιάδο, που επέστρεψε με τον Βόλο αλλά έμεινε στον πάγκο.

Ο ΠΑΟΚ επίσης προέρχεται από ήττα… σοκ, καθώς το Σάββατο το βράδυ ηττήθηκε με 4-2 από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η κριτική φούντωσε, ο Αμπέλ Φερέιρα μπήκε στο στόχαστρο και μία νέα γκέλα στο Κύπελλο θα φέρει νέα γκρίνια. Οι Θεσσαλονικείς θα κάνουν κάποιες αλλαγές στην αρχική τους ενδεκάδα, όμως στόχος τους είναι να καθαρίσουν με την πρόκριση από σήμερα, παρότι υπάρχει και η ρεβάνς. Ο Πασχαλάκης θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο κάκιστος στο ντέρμπι Ζίφκοβιτς έμεινε εκτός, ενώ απουσιάζουν επίσης οι τραυματίες Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Βέρνμπλουμ, Μάτος, Αουγκούστο και Μάτος. Ο Δικέφαλος έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά παιχνίδια του, έχει πετύχει από δύο γκολ και πάνω στα πέντε τελευταία, ενώ προέρχεται από δύο σερί goal-goal και over 2.5.

Παρότι υπάρχει ρεβάνς, περιμένω ένα δυνατό ματς με τις δύο ομάδες να παίζουν στο 100% για τη νίκη. Ο ΟΦΗ έχει καλή έδρα και μπορεί να βρει ένα γκολ, ενώ ο ΠΑΟΚ που δεν πείθει αμυντικά, δεν έχει περιθώρια πλέον για νέο… στραβοπάτημα. Αξίζει η απόδοση στο διπλό, ωραία και η απόδοση τόσο στο goal-goal όσο και στο goal-goal και νίκη φιλοξενούμενων.

[21.30] ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

Εκτίμηση: 2 (1.90)
Fun Bet: goal-goal και 2 (4.30)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags